ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

IDEA: Μέχρι 60 χιλ. ευρώ σε νεοφυείς «startup»

Άρχισε η αποδοχή νέων αιτήσεων, με την προθεσμία να λήγει στις 24 Φεβρουαρίου

Προωθητική Ενέργεια

Το ευρωπαϊκά βραβευμένο Κέντρο Καινοτομίας IDEA, ανακοινώνει ότι από την Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020, άρχισε η αποδοχή νέων αιτήσεων για νεοφυείς επιχειρήσεις «startup», στο οποίο παράλληλα θα προσφέρεται στήριξη μέχρι €60,000 σε υπηρεσίες και κεφάλαιο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το IDEA έχει στηρίξει 48 νεοφυείς επιχειρήσεις και έχει δημιουργήσει περισσότερες από 70 θέσεις εργασίας.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Σας ανακοινώνουμε ότι δεχόμαστε νέες αιτήσεις από φιλόδοξους επιχειρηματίες που επιθυμούν να μετατρέψουν την καινοτόμο ιδέα τους σε βιώσιμη επιχείρηση – startup. Δηλαδή, οι νέοι αυτοί έρχονται σε μας με την καινοτόμα ιδέα τους και φεύγουν με τη δική τους επιχείρηση.

Προσφέρεται στήριξη μέχρι €60,000 σε υπηρεσίες και κεφάλαιο.

Σας ανακοινώνουμε επίσης μια εξαιρετική ευρωπαϊκή διάκριση: Το IDEA έχει βραβευθεί από το European Commission ως το καλύτερο στην Ευρώπη ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 29 χώρες για την προώθηση επιχειρηματικών δεξιοτήτων. Μέσα σε μια αίθουσα από 500 αντιπροσώπους από 29 χώρες, ήχησε το «And the winner is …Cyprus!». Η διάκριση αυτή έχει κάνει περήφανη την Κύπρο και έχουμε δεχθεί τα συγχαρητήρια της Πολιτείας, του επιχειρηματικού κόσμου και πολλών άλλων.

Μέχρι στιγμής, το IDEA έχει στηρίξει 48 νεοφυείς επιχειρήσεις και έχει δημιουργήσει περισσότερες από 70 θέσεις εργασίας όντας το μεγαλύτερο μη-κερδοσκοπικό κέντρο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής στήριξης. Υλοποιεί τη συνεργασία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και συμβάλλει στην καλλιέργεια κουλτούρας αφιλοκερδούς προσφοράς («giving back») στον επιχειρηματικό κόσμο. Βραβεύθηκε από τα Cyprus Responsible Business Awards με το Χρυσό Βραβείο για «Αριστεία στη Συνεργασία» και το Αργυρό στο «Cause Advocacy».

Στόχος, η ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων νέων «entrepreneurs», για να καταθέσουν την αίτηση τους και να επωφεληθούν από τη σημαντική αυτή ευκαιρία.

Επισυνάπτουμε το σχετικό υλικό για ενημέρωση σας. Πληροφορίες υπάρχουν στο Facebook https://www.facebook.com/ideacy/posts/2432402350345334 ενώ αιτήσεις γίνονται μέσω της ιστοσελίδας μας https://ideacy.net/how-to-apply/.

Η προθεσμία λήγει στις 24 Φεβρουαρίου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:16

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση