ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανεπηρέαστο το χρονοδιάγραμμα Νοεμβρίου για υπογραφή σύμβασης παραχώρησης λιμανιού - μαρίνας Λάρνακας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ανεπηρέαστο παραμένει το χρονοδιάγραμμα που ήταν προγραμματισμένο για τον Νοέμβριο 2020, για υπογραφή της Σύμβασης Παραχώρησης λιμανιού και μαρίνας Λάρνακας, σημειώνει σε γραπτή ανακοίνωση του το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Το Υπουργείο στην ανακοίνωση του αναφέρεται σε πρόσφατα δημοσιεύματα σε σχέση με το έργο ανάπτυξης της περιοχής λιμένα και μαρίνας Λάρνακας και διευκρινίζει ότι «το αρχικό χρονοδιάγραμμα για υπογραφή της Σύμβασης Παραχώρησης που ήταν προγραμματισμένο για τον Νοέμβριο 2020 παραμένει ανεπηρέαστο. Οι διαδικασίες για ένα έργο τέτοιου μεγέθους, είναι αναμενόμενα πολύπλοκες και αντιμετωπίζονται με συνέπεια και επαγγελματισμό, έχοντας κατά νου τη διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος».

Το Υπουργείο Μεταφορών «βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τη Νομική Υπηρεσία, την οποία ευχαριστεί για την καθοδήγηση της στην ολοκλήρωση της διαδικασίας. Επιπρόσθετα, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Αρχή Λιμένων Κύπρου για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μίσθωσης του λιμανιού και για την ομαλή παράδοση του λιμένα στον ιδιώτη επενδυτή, σύμφωνα με τους όρους της Σύμβασης Παραχώρησης, η οποία θα υπογραφεί».

Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών εκφράζεται «ικανοποίηση για την καλή συνεργασία με τον ιδιώτη επενδυτή, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και προσβλέπει σε μια μακροχρόνια συμβατική σχέση που θα αποφέρει τα μέγιστα στην τοπική οικονομία της Λάρνακας αλλά και στην οικονομία του τόπου γενικότερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση