ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Άνοιξε το 4ο κατάστημα Ζορπά στη Νέα Υόρκη

Το ολοκαίνουργιο «The French Workshop» βρίσκεται στην ανερχόμενη περιοχή Wantagh.

Δελτίο Τύπου

Με πυξίδα την ίδια επιτυχημένη φιλοσοφία και με δέσμευση να προσφέρει στο κοινό μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, ο Όμιλος Ζορπάς συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία το ταξίδι του εκτός κυπριακών συνόρων, εγκαινιάζοντας το 4ο κατά σειρά κατάστημα «The French Workshop», στη Νέα Υόρκη.

Το νέο κατάστημα, που άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του τον περασμένο μήνα και αποτελεί ακόμη ένα απτό δείγμα της επιτυχημένης συνεργασίας του Ομίλου Ζορπάς με την οικογένεια Παντελάτου, βρίσκεται στην ανερχόμενη περιοχή Wantagh. Πρόκειται για μία περιοχή που ξεχωρίζει για τον οικιστικό και οικογενειακό της χαρακτήρα, ενώ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το νησί Jones Beach, ανοιχτά της νότιας ακτής της δημοφιλούς τοποθεσίας Long Island. Το τέταρτο κατάστημα παραμένει πιστό στην πετυχημένη συνταγή και τις αξίες του Ομίλου Ζορπάς, προσφέροντας άρτια εξυπηρέτηση και υψηλής ποιότητας προϊόντα στους επισκέπτες του.

 

Όπως και τα άλλα τρία «The French Workshop», προσφέρει μία διαφοροποιημένη προσέγγιση εστίασης, με κορυφαίες γευστικές προτάσεις αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής που έχουν ως βάση τους αυθεντικές γαλλικές συνταγές. Από τα προϊόντα που προσφέρονται, ξεχωρίζουν ιδιαίτερα τα αλμυρά και τα φρεσκοφουρνιστά ψωμιά, τα γλυκά και ο φρεσκοαλεσμένος καφές. Όσον αφορά τη διακόσμηση, το κατάστημα διαθέτει έναν σύγχρονο χαρακτήρα με μοντέρνα έπιπλα, ενώ χαρακτηρίζεται από τη γαλλική φινέτσα, το γυαλί και το μάρμαρο.

Σε δήλωσή του ο κ. Δημήτρης Ζορπάς, CEO του Ομίλου Ζορπάς, ανέφερε: «Είναι με ιδιαίτερη χαρά και με μεγάλη ικανοποίηση που βλέπουμε το όραμά μας να αποδίδει καρπούς και την επιτυχία του Ομίλου να ξεπερνά τα κυπριακά σύνορα, κερδίζοντας μία θέση στην καρδιά των Νεοϋορκέζων και όχι μόνο. Στα οκτώ και πλέον χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στην αμερικανική αγορά, με συνοδοιπόρο την οικογένεια Παντελάτου, την οποία και ευχαριστώ θερμά για την αγαστή συνεργασία, τα τέσσερα “The French Workshop” έχουν καταφέρει να αποτελέσουν σημείο συνάντησης, τόσο για τους ντόπιους καθώς και για την ελληνική κοινότητα, η οποία από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε το όλο εγχείρημα. Αυτό, μας δίνει δύναμη ώστε να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη για το μέλλον, έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα, την παροχή μίας άρτιας εξυπηρέτησης και μίας υψηλού επιπέδου γαστρονομικής εμπειρίας».

 Το πρώτο «The French Workshop» λειτούργησε το 2015 στην αναβαθμισμένη περιοχή Queens της Νέας Υόρκης, το δεύτερο εγκαινιάστηκε το 2018 και βρίσκεται στην περιοχή του Garden City, ενώ το τρίτο άνοιξε τις πόρτες του το 2021 στην οδό South Oyster Bay.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση