ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:02
 

Αποκλειστική συνεργασία Παπαντωνίου - Sainsbury’s

Η εταιρεία Sainsbury’s,διαθέτει καταστήματα σε κεντρικές τοποθεσίες δεκάδων πόλεων της Μεγάλης Βρετανίας

Newsroom K

Την αποκλειστική συνεργασία τους με την εταιρεία Sainsbury’s ανακοίνωσαν οι Υπεραγορές Παπαντωνίου, που πλέον φιλοξενούν στα ράφια τους τα προϊόντα Sainsbury’s. Προϊόντα που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, και διαθέτουν και διατίθενται σε ανταγωνιστικές τους τιμές. «Θεωρούμε την γκάμα προϊόντων Sainsbury’s, καθώς και την συνολική γκάμα προϊόντων στις υπεραγορές μας, ως ένα δυναμικό στοιχείο το οποίο μεταβάλλεται, προσαρμόζεται και ταυτίζεται συνεχώς με τις αυξανόμενες ανάγκες και τις νέες τάσεις του σύγχρονου, απαιτητικού καταναλωτή» ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος των Υπεραγορών Παπαντωνίου, κ. Πάμπος Παπαντωνίου. Εξέφρασε δε τη μεγάλη του ικανοποίηση για την εταιρεία Sainsbury’s η οποία έδειξε εμπιστοσύνη προς την αγαπημένη κυπριακή αλυσίδα Υπεραγορών και την επέλεξε για τη στρατηγική της ανάπτυξη στον τόπο μας. Τόνισε, επίσης, ότι καθημερινά τα ράφια των Υπεραγορών Παπαντωνίου θα είναι γεμάτα με τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων Sainsbury’s.

Σημειώνεται ότι η Sainsburys είναι εταιρεία με 150 χρόνια κληρονομία στον χώρο του λιανεμπορίου, με παρουσία με πέρα των 600 υπεραγορών στην Βρεττανική αγορά και ετήσιο τζίρο που ξεπερνά τα 30 δις εκατομμύρια στερλίνες.

Εκ μέρους της αλυσίδας καταστημάτων Sainsbury’s, στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο κ. Michael Luck (Director of Business Development), καθώς και η κα Liz Cooper (Business Strategy Manager) οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία και σημείωσαν πόσο εύκολα πάρθηκε η απόφαση να δώσουν τα χέρια με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου. Η ανάπτυξη της Sainsbury’s στην κυπριακή αγορά ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, στοχεύοντας πάντα στο συμφέρον του καταναλωτή. Τα προϊόντα Sainsbury’s έρχονται για να ικανοποιήσουν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών, εξοικονομώντας τους παράλληλα χρόνο, αλλά και χρήμα.

Η συνεργασία τους με τις υπεραγορές Παπαντωνίου φιλοδοξεί να καλύψει ακόμα περισσότερο τις ανάγκες των Κύπριων καταναλωτών και να εφοδιάσουν την κυπριακή αγορά με καινοτόμα προϊόντα.

 

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Προσφέρω 2% νόμιμο δάνειο επικοινωνίας selsumat@gmail.com »
matto gregio  |  21:09

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«λάβετε δάνειο 2% για να κάνετε επιχειρήσεις, αγοράστε σπίτι, αυτοκίνητο και να πληρώσετε ιατρικούς ...»
matto gregio  |  21:07

Μπάιντεν: Την Πέμπτη η ανακοίνωση για την προεδρία του Δημοκρατικού Κόμματος

«Δεν υπάρχει "προεδρία του Δημοκρατικού Κόμματος". Απλώς βαζει υποψηφιότητα για να π`αρει το χρήσμα ...»
Luke  |  20:35

Μετωπική σύγκρουση Νταβούτογλου - Ερντογάν

«Θύμωσε και το λατζινάρι! »
ΑΚΑ  |  11:13

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X