ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Άππιος, Χατζηαντωνίου και Βαφεάδης στη Δήμητρα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας στη συνεδρία που έγινε τη Δευτέρα, 31/05/2021 ενέκρινε τον διορισμό τους

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τον διορισμό του Αδάμου Χατζηαντωνίου ως εκτελεστικό μη ανεξάρτητο Διοικητικό Σύμβουλο, του Γεώργιου Άππιου ως μη εκτελεστικό ανεξάρτητο Διοικητικό Σύμβουλο και του Αλέξη Βαφεάδη ως μη εκτελεστικό ανεξάρτητο Διοικητικό Σύμβουλο της εταιρείας ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της Δήμητρα Επενδυτική.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, ανακοινώθηκε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας στη συνεδρία που έγινε της Δευτέρα, 31/05/2021, ενέκρινε τον διορισμό του κ. Αδάμου Χατζηαντωνίου ως εκτελεστικό μη ανεξάρτητο Διοικητικό Σύμβουλο της Εταιρείας, του κ. Γεώργιου Άππιου ως μη εκτελεστικό ανεξάρτητο Διοικητικό Σύμβουλο της Εταιρείας και του κ. Αλέξη Βαφεάδη ως μη εκτελεστικό ανεξάρτητο Διοικητικό Σύμβουλο της Εταιρείας.

Ο κ. Αδάμος Χατζηαντωνίου εργάστηκε στον ελεγκτικό οίκο Deloitte στην Κύπρο από το 2014 ως σύμβουλος και μετέπειτα ως βοηθός διευθυντής στο τμήμα χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών του ίδιου οίκου. Τον Φεβρουάριο του 2019 ανέλαβε επικεφαλής της ομάδας αναθεώρησης και ανάλυσης της μονάδας ακινήτων του Συγκροτήματος Alpha Bank Κύπρου ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2019 εργάστηκε ως Χρηματοοικονομικός Αναλυτής στο τμήμα Στρατηγικής, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης του Συγκροτήματος Logicom Public Ltd. Από τον Σεπτέμβριο του 2020 εργάζεται στην εταιρεία ως Chief Operating Officer.

Ο Γιώργος Άππιος άρχισε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στο Λονδίνο το 1988 σε Λογιστικό και Ελεγκτικό Οίκο και μετέπειτα το 1962, στην Οικονομική Διεύθυνση πολυεθνικής εταιρείας πολιτικών μηχανικών εξειδικευμένης σε μελέτες και σχεδιασμούς μεγάλων κατασκευαστικών έργων, επίσης στο Λονδίνο. Το 1995, προσλήφθηκε από την Ελληνική Τράπεζα στην Κύπρο ως Διευθυντής Οργάνωσης και Μεθόδων. Το 2000 διορίστηκε Οικονομικός Διευθυντής (CFO) του Ομίλου της Ελληνικής και στη συνέχεια ως Ανώτατος Διευθυντής, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου. Τον Ιανουάριο του 2008 ανέλαβε τα καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην τότε νεοϊδρυθείσα Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου, όπου ηγήθηκε των Υπηρεσιών Διεθνών Τραπεζικών Εργασιών (IBU), Πίστης και Έγκρισης Χρηματοδοτήσεων, Πιστώσεων, Πληροφορικής και Τεχνολογίας και άλλων Υποστηρικτικών Τμημάτων. Διορίστηκε Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής (CEO) της Τράπεζας Πειραιώς Κύπρου και της διαδόχου της AstroBank, τον Φεβρουάριο 2013. Με τον διορισμό νέου Διευθύνοντος Συμβούλου στην AstroBank το 2019, συνέχισε ως Εκτελεστικός Διευθύνων Σύμβουλος στη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020.

Ο Αλέξης Βαφεάδης είναι εγγεγραμμένος στο ΕΤΕΚ και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου. Διετέλεσε Μέλος του Συμβουλίου Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων από το 2014 μέχρι και το 2019. Είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΜΕΔΣΚ Λτδ που δραστηριοποιείται στην ετοιμασία Δομικών Συμβολαίων. Είναι εκ των Διευθυντών της εταιρείας Βαφεάδης και Σια ΕΠΕ που παρέχει υπηρεσίες Αρχιτεκτονικής και Πολιτικής Μηχανικής. Από το 1988 εξασκεί το επάγγελμα της Αρχιτεκτονικής στην Κύπρο και έχει αποκομίσει ευρεία εμπειρία σε διάφορες τυπολογίες κτηρίων, όπως γραφεία, ξενοδοχεία, οικιστικές αναπτύξεις και κατοικίες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση