ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:56
 

Άρχισε το πρόγραμμα Startups4Peace 2019

Μέχρι 10 startups θα επιλεχθούν σε ανταγωνιστική βάση μετά από αίτηση που θα καταθέσουν διαδικτυακά.

Newsroom K

Άνοιξε πρόσφατα η αυλαία για το πρόγραμμα Startups4Peace 2019, που δίνει την ευκαιρία σε Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους νέους επιχειρηματίες να αναπτύξουν τις ιδέες τους και να πάρουν τα απαραίτητα εφόδια που θα τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη επιχείρηση. Η πρωτοβουλία συγχρηματοδοτείται από την πρεσβεία της Φιλανδίας στη Κύπρο και το έργο Επιχειρηματικής Καινοτομίας, που υλοποιείται από τη NI-CO, και το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σημαντικοί εταίροι στην πρωτοβουλία αυτή είναι το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Τουρκοκυπριακό Εμπορικό Επιμελητήριο και το Startup Cyprus.

Tο Startups4Peace, έχει σκοπό να αναδείξει το νεανικό, επιχειρηματικό πνεύμα αλλά και την ίδια ώρα να φέρει κοντά Ε/κ και Τ/κ νέους επιχειρηματίες κάτω από αυτό το σκοπό.

Η έναρξη του προγράμματος σηματοδοτεί την έναρξη δηλώσεων συμμέτοχής. #

Στο πρόγραμμα Startups4Peace 2019 θα γίνουν δεκτές μέχρι 10 startups που θα επιλεχθούν σε ανταγωνιστική βάση μετά από αίτηση που θα καταθέσουν διαδικτυακά, οι οποίες θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα επιτάχυνσης του Startups4Peace που συμπεριλαμβάνει συμμετοχή στα 2 Bootcamps. Οι startups που θα διεξέλθουν του προγράμματος επιτάχυνσης με επιτυχία θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του Startups4Peace για μια ευκαιρία να αναδειχθούν ως νικητές. Οι 2 νικητές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο θρυλικό SLUSH, μεγάλη τεχνολογική εκδήλωση για τις startups που θα διεξαχθεί στις 21-22 Νοεμβρίου στο Ελσίνκι της Φιλανδίας.

Η προθεσμία για αιτήσεις συμμετοχής είναι η 31η Μαΐου 2019 τα μεσάνυχτα. Πληροφορίες για τα κριτήρια επιλογής, το πρόγραμμα επιτάχυνσης καθώς και ο σύνδεσμος για κατάθεση αίτησης συμμετοχής βρίσκονται στην ιστοσελίδα του προγράμματος www.startups4peace.com. Επικοινωνία: 22 458 020 Πρεσβεία Φινλανδίας στην Κύπρο

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Απογοήτευση λόγω χαμηλών μέσων όρων στις Παγκύπριες

«Η ανομοιογένεια και οι πολλοι ξενογλωσσοι που εισερχονται στην παιδεια χωρις κατατακτηριες εξετασεις ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  18:05

Υπ. Μεταφορών: Ένα κράτος δεν μπορεί να παρέμβει για να καθορίσει τις τιμές των ναύλων

«…και τις μπούρδες περί ανταγωνισμού, που θα φέρει μείωση των τιμών, πού να τις βάλουμε;»
Ai Em  |  10:41

Ο μυστικός δείπνος

«Ο νυν πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, θα γίνει γνωστός στην ιστορία ως ο ενταφιαστής της λύσης του Κυπριακού ...»
Yiannos  |  10:21

ΟΕΒ: Η Δημόσια Αργία της 25ης Ιουνίου δεν αφορά τον ιδιωτικό τομέα

«Αλλού σε τρώει τζιε αλλού κνίθεσαι ρε ...ΑΚΑ»
Χριστοσ Α.  |  11:07

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X