ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στην Astrobank το 100% της QQuant Master Servicer Cyprus

Η τράπεζα η οποία κατείχε το 25,1% στην εταιρεία αποφάσισε να εξαγοράσει και το υπόλοιπο 74,9% των μετοχών της

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στην Astrobank το 100% της QQuant Master Servicer Cyprus. Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Qualco και η Astrobank έχουν συμφωνήσει όπως η AstroBank η οποία κατείχε το 25,1% στην Εταιρεία να εξαγοράσει και το υπόλοιπο 74,9% του μετοχικού κεφαλαίου, το οποίο μέχρι πρότινος κατείχε ο Όμιλος Qualco.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην διάρκεια των τελευταίων δύο ετών η συνεργασία της Εταιρείας με την AstroBank συνέβαλε ουσιαστικά στην αποτελεσματικότερη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων με σημαντική μείωση του δείκτη ΜΕΔ και πωλήσεις ακινήτων της AstroBank.

Σημειώνεται πως, ο Όμιλος Qualco προτίθεται να συνεχίσει την δραστηριότητά του στην Κύπρο καθώς επίσης και τη συνεργασία του με την AstroBank μέσω συμβολαίου διαχείρισης μέρους του χαρτοφυλακίου ΜΕΧ της AstroBank.

Ο Όμιλος Qualco παρέχει τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα του κύκλου ζωής της διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις. Με έδρα την Αθήνα και σημαντική παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην ηπειρωτική Ευρώπη, εξυπηρετεί περισσότερους από 140 οργανισμούς σε 35 χώρες, ενώ στο μετοχικό του κεφάλαιο συμμετέχει η PIMCO.

Η AstroBank Public Company Limited αποτελεί Κυπριακό πιστωτικό ίδρυμα το οποίο ιδρύθηκε το 2008 και εποπτεύεται από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση