ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Atlantica Hotels and Resorts: «χέρι με χέρι, για κάθε ευχή!» στηρίζοντας το Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Δελτίο Τύπου

Την Τρίτη 2 Απριλίου, σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Atlantica Miramare Beach στη Λεμεσό, παραδόθηκε στον πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» κ. Γιώργο Πενηνταέξ, επιταγή ύψους €27.000 εκ μέρους του ομίλου Atlantica Hotels and Resorts.

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με το μήνυμα «Χέρι με Χέρι, για κάθε Ευχή!», ο ξενοδοχειακός όμιλος θα δωρίσει μέρος των καθαρών εσόδων από τις τοπικές κρατήσεις σε ξενοδοχεία του ομίλου στην Κύπρο κατά την περίοδο Απριλίου-Οκτωβρίου 2023 στο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Σκοπός η ενίσχυση της πολύχρονης προσφοράς του Συνδέσμου και η συμβολή στη σπουδαία αυτή δράση.

Η απόφαση της Atlantica Hotels & Resorts για στήριξη αυτού του σημαντικού έργου προέρχεται από την πεποίθηση ότι είναι απαραίτητο να συμβάλουμε έμπρακτα, με κίνητρο την υποστήριξη τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους που αγωνίζονται καθημερινά.

Η επιταγή των €27.000 παραδόθηκε επισήμως από τους διευθύνοντες συμβούλους του ομίλου, Δημήτρη και Νικόλα Νικολαΐδη, οι οποίοι εκ μέρους της οικογένειας Νικολαΐδη δηλώνουν πως ''ως εταιρεία, είμαστε περήφανοι που μπορούμε να στηρίζουμε το Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» στις προσπάθειές του να παρέχει ζωτική υποστήριξη στα παιδιά και στις οικογένειές τους που αγωνίζονται καθημερινά. Πιστεύουμε στη δύναμη της κοινότητας και ελπίζουμε ότι αυτή η μικρή χειρονομία θα μπορέσει να κάνει μια σημαντική διαφορά στη ζωή τους, εκπληρώνοντας επιθυμίες μικρών ηρώων. Ως εταιρεία και όσον αφορά την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, φροντίζουμε η προσέγγισή μας να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα υποστηρίζοντας δράσεις και προγράμματα που συμβάλλουν στην ενίσχυση της ποιότητας ζωής στις κοινότητές μας.''

Επι ευκαιρία της εκδήλωσης αυτής, ο όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας στήριξης του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» για την περίοδο Απριλίου-Οκτωβρίου 2024, με στόχο να ενδυναμώσει τις υφιστάμενες προσπάθειες του Συνδέσμου στην εκπλήρωση ευχών παιδιών και νέων, στο πλαίσιο του προγράμματος ψυχολογικής στήριξης και οικονομικής ενίσχυσης των οικογενειών τους.

Ευχή του ομίλου, όπως όλα τα παιδιά να μπορούν να χαμογελούν, κάνοντας τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Παγκύπριος Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»
O Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1997 από μια ομάδα γονιών και φίλων παιδιών που έρχονται αντιμέτωπα με τον καρκίνο, τη λευχαιμία και άλλες αιματολογικές παθήσεις. Οι βασικοί άξονες δραστηριοτήτων του Συνδέσμου είναι η εκπλήρωση ευχών των καρκινοπαθών παιδιών, η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Atlantica Hotels & Resorts
Ο όμιλος Atlantica Hotels & Resorts, είναι η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρεία σε Κύπρο και Ελλάδα. Με πορτφόλιο 45+ ξενοδοχειακών μονάδων, η εταιρεία δραστηριοποιείται σε Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση