ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυτό είναι το πιο γρήγορο δίκτυο της Κύπρου

Νέα διάκριση για το δίκτυο της Epic

Δελτίο Τύπου

Το ένα βραβείο μετά το άλλο συνεχίζει να λαμβάνει ένας κυπριακός πάροχος τηλεπικοινωνιών. Μέσα σε επτά μήνες έλαβε τέσσερεις διακρίσεις από διεθνείς οργανισμούς μετρήσεων ως το καλύτερο και το πιο γρήγορο δίκτυο. Η πιο πρόσφατη βράβευση που έλαβε ο πάροχος, επιβεβαιώνει πανηγυρικά το πιο είναι το Νο1 δίκτυο κινητής στην Κύπρο.

Ο λόγος, για το δίκτυο της Epic το οποίο αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά από την Ookla ως το «Γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής στην Κύπρο». Είχαν προηγηθεί οι δύο πιστοποιήσεις "Best Mobile Network in Test" από τον παγκόσμιο ανεξάρτητο φορέα μετρήσεων umlaut, που ανέδειξε την Epic ως το Νο.1 δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο. Ο πάροχος βασισμένος σε ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό και επενδύοντας στο δίκτυό του, αναβαθμίζει ουσιαστικά την καθημερινότητα του καταναλωτή προσφέροντας σταθερή, αξιόπιστη και υπεργρήγορη πρόσβαση στην επικοινωνία.

Με βάση τα νέα δεδομένα η βαθμολογία ταχύτητας (Speed Score™) της Epic έφτασε στο 61.86 σε σχέση με το 48.82 που κατέγραψε στο προηγούμενο βραβείο. Oι μέσες ταχύτητες για λήψη δεδομένων (download) του δικτύου της Epic, στο δεύτερο εξάμηνο του 2020, έφτασαν τα 67.55 Μbps σε σχέση με 53.70 Mbps που ήταν κατά την προηγούμενη αξιολόγηση της Ookla. Παράλληλα, οι μέσες ταχύτητες για αποστολή δεδομένων (upload) του δικτύου της Epic ήταν 16.77 Μbps σε σχέση με 15.85 Μbps που ήταν κατά την προηγούμενη περίοδο αξιολόγησης.

Η νέα διάκριση για το δίκτυο της Epic από διαφορετικούς ανεξάρτητους διεθνείς οργανισμούς φανερώνει πολλά για τον κυπριακό πάροχο. Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική στιγμή, όπου η αδιάλειπτη και σταθερή εξ’ αποστάσεως επικοινωνία είναι πιο πολύτιμη από ποτέ, το δίκτυο της καταφέρνει να ξεχωρίζει και να πιστοποιεί την ανωτερότητά του.

Αν συνυπολογιστεί ότι κανένας κυπριακός πάροχος στο παρελθόν δεν κατάφερε να λάβει μαζεμένες σε τόσο μικρό διάστημα τόσες διακρίσεις -σε μια περίοδο μάλιστα όπου η κίνηση των δεδομένων έχει αυξηθεί κατακόρυφα- οι επιτυχίες της Epic αποκτούν επιπλέον αξία και δείχνουν ξεκάθαρα ότι η εταιρεία βρίσκεται σε θέση ισχύος στις τηλεπικοινωνιακές εξελίξεις.

Τα οφέλη από τις πιο πάνω διακρίσεις απολαμβάνει ο καταναλωτής ο οποίος γνωρίζει αποδεδειγμένα με τα στοιχεία των μετρήσεων ότι το Νο.1 δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο είναι το δίκτυο της Epic.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση