ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυξημένη η χρήση δεδομένων σταθερού και κινητού δικτύου την εβδομάδα 11 – 17 Μαΐου 2020

Ωστόσο καταγράφηκε μικρή μείωση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, εξαιτίας της σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα.

Newsroom K

Αύξηση στη χρήση δεδομένων δικτύου καταγράφηκε την εβδομάδα 11 – 17 Μαΐου 2020 έναντι του μέσου των μηνών πριν από την επιβολή των περιοριστικών μέτρων, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Ωστόσο καταγράφηκε μικρή μείωση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, εξαιτίας της σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα.

Έναντι του εβδομαδιαίου μέσου όρου των μηνών Δεκ’ 19-Φεβ’ 20, ο όγκος δεδομένων σταθερού δικτύου αυξήθηκε κατά 37% (-5% έναντι της εβδομάδας 4-10 Μαΐου’20) και ο όγκος δεδομένων κινητού δικτύου κατά 28% (-6% έναντι της εβδομάδας 4-10 Μαΐου’20) [βλ. σχετικό γραφικό]. Έναντι του εβδομαδιαίου μέσου όρου των μηνών Δεκ’19-Φεβ’20, ο όγκος λεπτών σταθερού δικτύου αυξήθηκε κατά 27% (-6% έναντι της εβδομάδας 4-10 Μαΐου’20) και ο όγκος λεπτών κινητού δικτύου κατά 37% (-5% έναντι της εβδομάδας 4-10 Μαΐου’20).

Οι παροχείς δεν έχουν παρατηρήσει συμφόρηση σε κανένα σημείο του σταθερού και κινητού τους δικτύου.
Στο γραφικό που ακολουθεί αποτυπώνεται η συνολική % μεταβολή μετά από 9 εβδομάδες μετρήσεων. Οι μειώσεις σε όλους τους όγκους της περιόδου 11-17 Μαΐου συνάδουν με την εφαρμογή των μέτρων επιστροφής στην ομαλότητα

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X