ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:02
 

«BEST VALUE για επαγγελματίες»: Συνάντηση με προμηθευτές από όλη την Κύπρο

Το «BEST VALUE για επαγγελματίες» θα φτάσει σταδιακά να απασχολεί έως 80 εργαζόμενους, κυρίως Κυπρίους

Δελτίο Τύπου

Η METRO AEBE, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε την είσοδό της στην Κυπριακή αγορά μέσω της νέας της θυγατρικής εταιρείας MCC BEST VALUE Ltd, πραγματοποίησε γεύμα γνωριμίας με τους προμηθευτές της Κύπρου, με στόχο να γνωρίσουν τη νέα εταιρεία και τους ανθρώπους της.

Προμηθευτές από όλο το νησί παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για να παρακολουθήσουν την ομιλία του Αριστοτέλη Παντελιάδη, Διευθύνοντα Συμβούλου της METRO AEBE, και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την επερχόμενη συνεργασία τους με το «BEST VALUE για επαγγελματίες»: το πρώτο κατάστημα χονδρικής πώλησης της ελληνικής εταιρείας στην Κύπρο.

Η ΜΕΤRO AEBE ιδρύθηκε το 1976 με την επωνυμία «METRO Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Ειδών Διατροφής και Οικιακής Χρήσεως» και το διακριτικό τίτλο METRO. Προήλθε από το συνεταιρισμό οκτώ παντοπωλών, ενώ ήταν από την αρχή και παραμένει αμιγώς ελληνική, με οικογενειακή μετοχική σύνθεση και τεχνοκρατικό τρόπο οργάνωσης. Σήμερα, η ΜΕΤRΟ αριθμεί 49 καταστήματα METRO Cash & Carry και 225 καταστήματα My market σε στρατηγικά σημεία σε όλη την Ελλάδα, ενώ διατηρεί σχέσεις αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές της από την πρώτη μέρα λειτουργίας της μέχρι και σήμερα. Η METRO AEBE συνεργάζεται με 1.367 προμηθευτές σε όλη την Ελλάδα και υποστηρίζει 486 τοπικούς προμηθευτές σε κάθε γωνιά της ελληνικής περιφέρειας.

Το «BEST VALUE για επαγγελματίες» θα φτάσει σταδιακά να απασχολεί έως 80 εργαζόμενους, κυρίως Κυπρίους. Βασική προτεραιότητα για την εταιρεία αποτελεί η υποστήριξη και η συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς, προμηθευτές και αντιπροσώπους, καθώς και η ανάδειξη και προώθηση των τοπικών προϊόντων.

«Αυτό που διαφοροποιεί σημαντικά το νέο μοντέλο καταστήματος είναι το γεγονός ότι διαθέτει σε ένα χώρο – σε ένα one stop shop – όλα τα είδη που μπορεί να χρειαστεί ο επαγγελματίας και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές. Σκοπός μας είναι να προμηθευόμαστε προϊόντα από την τοπική αγορά, ενισχύοντας τον τόπο στον οποίο δραστηριοποιούμαστε. Αυτό αποτελεί βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας μας» τονίζει ο κ. Αριστοτέλης Παντελιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της METRO AEBE, αναδεικνύοντας τη σημασία που δίνει το «BEST VALUE για επαγγελματίες» στους παραγωγούς, προμηθευτές και συνεργάτες της εταιρείας στην Κύπρο.

Το κατάστημα αναμένεται να λειτουργήσει έως το τέλος του 2019 στη Λεμεσό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Η τραγωδία στην Τουρκία, η αλληλεγγύη της Ελλάδας και ίσως μια ευκαιρία

«Ούτε πρόκειται να εκτίμησει ο τάγιπ .... Πάντως και δεν ξέρετε πως μιλά για τον δυτικό πολιτισμό ... ...»
Ούτε ένα στο εκατομμυρίο  |  17:41

Ψηφίστηκε ο νόμος για τις εξώσεις

«Διερωτώμαι για την αδιαφορία δεκαετιών, που οι Νομοθέτες μας ανέχονταν την διάκριση της διαφορετικής ...»
YIANNOULIS  |  10:55

Είναι εφικτή η βελτίωση της οδικής νοοτροπίας;

«Το ταχυδρομείο στην Αραδίππου στη Λάρνακα βρίσκεται πάνω στα φώτα τροχαίας. Συνέχεια είναι σταθμευμένα ...»
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ  |  15:20

Η Τουρκία τρυπά στο «8» εξ ονόματος του ψευδοκράτους

«ΤΟΙΣ ΦΡΟΝΙΜΟΙΣ ........ ΟΛΙΓΑ !!!!»
YIANNOULIS  |  11:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X