ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

BET ON ALFA: Mπες στο παιχνίδι. Νιώσε το πάθος. Παίξε με Ασφάλεια

Αποστολή μας να κάνουμε το παιχνίδι πιο συναρπαστικό

Προωθητική Ενέργεια

Το ταξίδι της Bet on Alfa ξεκίνησε το 2009. Από τότε γράφουμε ιστορία στον κόσμο του αθλητικού στοιχήματος. Σήμερα είμαστε σε καλό δρόμο για να γίνουμε η πιο επιτυχημένη κυπριακή εταιρεία στον αθλητικό στοιχηματισμό και τη διαδραστική ψυχαγωγία, και αυτή είναι μόνο η αρχή της ιστορίας μας.

Πώς φτάσαμε ως εδώ; Μοιραζόμαστε την αγάπη για αυτό που κάνουμε παραμένοντας πιστοί στις αξίες μας. Βάζουμε πρώτα τους ανθρώπους. Διακινδυνεύουμε την προσωπική μας φήμη για την αριστεία της δουλειάς μας. Είμαστε παθιασμένοι με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και καινοτομία. Ακούμε πάντα τους χρήστες μας και τους δικούς μας ανθρώπους. Ανταποκρινόμαστε γρήγορα και προσαρμοζόμαστε στην αλλαγή. Βελτιωνόμαστε συνεχώς. Κάθε μέρα. Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα, αλλά και ονειρευόμαστε μεγάλα για το μέλλον.
Με επίκεντρο την τεχνολογία αιχμής και τον υπεύθυνο στοιχηματισμό, προσφέρουμε ψυχαγωγία 24/7 στα μέλη μας. Έχουμε αναπτύξει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα χορηγιών για την υποστήριξη ποικίλων αθλημάτων από επαγγελματικές ομάδες έως και επαγγελματίες και μή, αθλητές.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Να κάνουμε το παιχνίδι πιο συναρπαστικό, δημιουργώντας ταυτόχρονα και με υπευθυνότητα μια στοιχηματική εμπειρία. Θέλουμε να ωθήσουμε τα πράγματα ακόμα περισσότερο και να εμπνεύσουμε και άλλους να ενωθούν μαζί μας!
Σκοπός μας είναι να συνδέσουμε με ασφάλεια τους πελάτες μας με τον αθλητισμό μέσω μιας κορυφαίας εμπειρίας στοιχηματισμού στην τοπική αγορά.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Οι βασικές αξίες μας καθοδηγούν όλα όσα κάνουμε.

1. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Οι μεγαλύτερες ομάδες χτίζονται στην εμπιστοσύνη. Εδώ, στην Bet On Alfa, δεν διαφέρουμε. Η εμπιστοσύνη καθοδηγεί κάθε κίνηση που κάνουμε. Αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους μας με εμπιστοσύνη, δίνοντάς τους χώρο να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν με αντίκτυπο.

2. ΠΡΟΟΔΟΣ
Ο αθλητισμός συγκινεί τους ανθρώπους. Ο αθλητισμός γεννά συναισθήματα. Ο αθλητισμός μετατρέπει τους θεατές σε οπαδούς. Η Bet On Alfa συνδέει τους θαυμαστές με τα αθλήματά τους και τους επιτρέπει να γίνουν μέρος της δράσης τοποθετώντας ένα στοίχημα. Παραδίδουμε έγκαιρα και πλήρως, ό,τι κι αν γίνει. Είναι αυτό που κάνουμε και το κάνουμε με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

3. ΠΑΘΟΣ
Το πάθος είναι η ουσία αυτού που κάνουμε. Αγαπάμε τον αθλητισμό. Ενώ οι ομάδες στο γήπεδο ανταγωνίζονται για τη νίκη, ενώ οι αθλητές έρχονται αντιμέτωποι σε άμεσο ανταγωνισμό μεταξύ τους, δίνουμε σε κάθε φίλαθλο την ευκαιρία να γίνει μέρος της δράσης. Τοποθετώντας ένα στοίχημα. Ποιος θα νικήσει; Ποιος θα χάσει; Και… ποιος κάνει την καλύτερη πρόβλεψη για αυτό; Εδώ οι φίλαθλοι εντείνουν τα συναισθήματα και το πάθος για τα αθλήματά τους. Ξέρουμε τι χρειάζεται για να κερδίσουμε και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ
Στην Bet On Alfa, εφαρμόζουμε μια πολιτική ηθικής και υπεύθυνης προσφοράς παιχνιδιών, ώστε κάθε χρήστης να μπορεί να συμμετέχει υπεύθυνα σε κάθε στοιχηματική δραστηριότητα. Για να υποστηρίξουμε αυτήν την αποστολή, προωθούμε προληπτικά τα εργαλεία μας για Υπεύθυνο Παιχνίδι στους πελάτες μας για ένα βελτιωμένο και ασφαλές περιβάλλον στοιχηματισμού. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ευχάριστη εμπειρία χωρίς κινδύνους.

Η κοινωνική ευθύνη βρίσκεται στον πυρήνα των δραστηριοτήτων μας και τη βασίζουμε στις εταιρικές μας αξίες: εμπιστοσύνη, πρόοδος και πάθος. Η εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας και η πιο σημαντική αποστολή μας. Θεωρούμε την προστασία των παικτών ως αναπόσπαστο στοιχείο της ευθύνης μας απέναντι στους πελάτες μας. Είμαστε ένα αξιόπιστο αντίστοιχο των ρυθμιστικών αρχών, της πολιτικής, των ομοσπονδιών και του αθλητισμού.

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα επιλογών Pre-game και Live Betting στα πιο δημοφιλή αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, κρίκετ, ράγκμπι, σνούκερ, αμερικανικό ποδόσφαιρο, πυγμαχία, MMA, Formula 1 και eSports. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης ειδικά στοιχήματα σε γεγονότα όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision.

H Bet On Alfa είναι αδειοδοτημένη από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων της Κύπρου με άδειες και Κατηγορίας Α και Κατηγορίας Β που της επιτρέπουν τη λειτουργία αθλητικών στοιχημάτων, με περισσότερα από 65 υποκαταστήματα εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας και διαδικτυακά στη διεύθυνση www.betonalfa.com.cy. Η δύναμη της εταιρείας μεταφράστηκε όχι μόνο στην επέκταση των πρακτορείων της αλλά και στην ανάπτυξη της ομάδας μας, μεγαλώνοντας το ανθρώπινο δυναμικό από το 2017 μέχρι και σήμερα. Υπάρχει λοιπόν μια απόλυτα θετική και αναλογική σχέση ανάμεσα στην ανάπτυξη της εταιρείας και των ανθρώπων μας. Και δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά.

Η ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ένα ακόμα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν την εταιρεία να ξεχωρίζει είναι η πελατοκεντρική προσέγγιση ως αναπόσπαστο μέρος του dna της. Στο πλαίσιο αυτό η εξυπηρέτηση γίνεται αντιληπτή από τον οργανισμό ως κομβική για τη συνολική εμπειρία πελάτη και δεν επιδέχεται κανένα ημίμετρο, καμία έκπτωση, καμία διαπραγμάτευση.

Το Customer Support της εταιρείας είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε. Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, 7 μέρες την εβδομάδα, υπάρχει πάντα διαθέσιμος ένας εκπρόσωπος μας για να σας εξυπηρετήσει. Οι τρόποι επικοινωνίας είναι πολλοί και σίγουρα ένας θα είναι στα μέτρα σας.

Live Chat Direct Support
Phone 22558588/589
Email supporr@betonalfa.com.cy
Viber 97767767

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση