ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:05
 

Biblio Globus: Δεν μας επηρεάζει η χρεωκοπία της Thomas Cook

Ξεκαθαρίζει την θέση του ο ρωσικός κολοσσός ταξιδίων

Newsroom K

Η λειτουργία της Biblio Globus συνεχίζει κανονικά, υπογραμμίζει το ρωσικό ταξιδιωτικό γραφείο και διοργανωτής ταξιδίων, απαντώντας στα σενάρια των τελευταίων ωρών που ήθελαν την χρεωκοπία της Thomas Cook να παρασύρει και τον ρωσικό κολοσσό.

Τουριστικοί παράγοντες είχαν εκφράσει τις ανησυχίες τους για τις πιθανές συνέπειες στην λειτουργία της Biblio Globus καθώς η βρετανική εταιρεία είχε προχωρήσει τελευταία στην εξαγορά του ρωσικού. Η εξαγορά ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε επί του εδάφους όπως αναφέρεται. 

Σε ανακοίνωση της η Biblio Globus ξεκαθαρίζει ότι οι δραστηριότητες της ως νομική οντότητα είναι έξω από την επιρροή της Thomas Cook, ενώ η επικεφαλής του τουριστικού γραφείου Julia Tougolukova, εγγυάται ότι οι υπηρεσίες και δραστηριότητες της εταιρείας θα συνεχίσουν κανονικά. 

Το πρόγραμμα πτήσεων ελέγχεται μόνο από συνεργάτες του Tour Operator BG στο πλαίσιο των συμβάσεων μεταφοράς που έχουν συναφθεί.

Η εταιρεία υπογραμμίζει ότι η Κύπρος εξακολουθεί να είναι προορισμός προτεραιότητας και ως εκ τούτου η  εταιρεία θα συνεχίσει να αυξάνει τους όγκους των τουριστών, ενώ όπως επισημαίνει, θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προσέλκυση όλο και περισσότερων τουριστών στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

Το 35% πιστεύει ότι η βασική προτεραιότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) πρέπει να είναι η ολοκλήρωση της ενιαίας ευρωπαϊκής ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X