ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έλεγχο σε κρυπτονομίσματα από την EY

Η ΕΥ ανακοίνωσε την εισαγωγή του EY Blockchain Analyzer για τη διεξαγωγή οικονομικών ελέγχων των πελατών της

Δελτίο Τύπου

Η ΕΥ ανακοινώνει την πιλοτική εισαγωγή της τεχνολογίας EY Blockchain Analyzer η οποία ενισχύει τη δυνατότητα πραγματοποίησης εις βάθος αξιολόγησης και ελέγχων επιχειρηματικών συναλλαγών σε κρυπτονόμισμα.

Η τεχνολογία σχεδιάστηκε για υποστήριξη των ομάδων της ΕΥ κατά τη διάρκεια των ελέγχωνπου διενεργούν σε εταιρείες που χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα. Η τεχνολογία θέτει τα θεμέλια για αυτοματοποιημένους ελέγχους στοιχείων ενεργητικού και παθητικού, κεφαλαίων και έξυπνων συμβολαίων σε εταιρείες που υιοθετούν τεχνολογίες blockchain.

Το EY Blockchain Analyzer σχεδιάστηκεγια να διευκολύνει τις ομάδες ελέγχου της ΕΥ στη συγκέντρωση όλων των δεδομένων που απαιτούνται. Οι ελεγκτές μας μπορούν στη συνέχεια να εξετάσουν τα δεδομένα και να αναλύσουν τις συναλλαγές, εντοπίζοντας παρεκκλίνουσες τιμές. Ητεχνολογία σχεδιάστηκε για να υποστηρίξει τον έλεγχο πολλαπλών κρυπτονομισμάτων, περιλαμβανομένων των BitCoin, Ether, BitCoin Cash, LiteCoin και ορισμένα άλλα κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία που διαχειρίζονται ή διακινούνται από ανταλλακτήρια ή εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.

Ο Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, επικεφαλής του Τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ στην Κύπρο, αναφέρει:

«Η EY αναπροσαρμόζει και αναπτύσσει καινοτόμες προσεγγίσεις και εργαλεία σε θέματα εξωτερικού και εσωτερικού ελέγχου προκειμένου να ανταποκρίνεται στις τάσεις της αγοράς. Το EY Blockchain Analyzer είναι ένα εργαλείο που θα συνεισφέρει σημαντικά στην ποιότητα των ελέγχων μας που σχετίζονται με επιχειρηματικές συναλλαγές σε κρυπτονόμισμα.»

Η τεχνολογία αυτή έχει αναπτυχθεί αξιοποιώντας την εμπειρία που αποκτήθηκε μέσα από συνεργασίες και παροχή υπηρεσιών σε διεθνείς πελάτες στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ιαπωνία,περιλαμβανομένων επενδυτικών ταμείων, ανταλλακτηρίων, εταιρειώνέκδοσης κρυπτονομισμάτων (mining)και παρόχους ψηφιακών πορτοφολιών(wallet providers).

Ο Paul Brody, EY Global Innovation Blockchain Leader, αναφέρει:

«Η κατανόηση της λειτουργίας των κρυπτονομισμάτων είναι το πρώτο βήμα που θα μας επιτρέψει την ανάπτυξητεχνολογιών για τον έλεγχο επιχειρηματικών blockchain συμβολαίων. Τέτοιες τεχνολογίες θέτουν τις βάσεις για αυτοματοποιημένους ελέγχους blockchain στοιχείων ενεργητικού και παθητικού, μετοχών και έξυπνων συμβολαίων. Το EY Blockchain Analyzer θα αξιοποιηθεί από τους ελεγκτές της ΕΥ για τηνανάλυση των συναλλαγών σε blockchain και θα συμβάλει στην περαιτέρω κατανόηση τους.»
Η επόμενη φάση θα περιλαμβάνει πολλαπλές πιλοτικές εφαρμογές για την περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνολογίας, περιλαμβανομένης της ανάπτυξης εξατομικευμένης κανονιστικής συμμόρφωσης και κόμβων αναφοράς (reportingnodes).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X