ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βραβείο Νομικών Σπουδών του δικηγορικού γραφείου Michael Kyprianou & Co LLC

Το Βραβείο Νομικών Σπουδών καθιερώθηκε το 2019 εις μνήμη του ιδρυτή του δικηγορικού γραφείου Michael Kyprianou & Co LLC, τον γνωστό δικηγόρο Μιχαλάκη Κυπριανού

Δελτίο Τύπου

Το Βραβείο Νομικών Σπουδών του δικηγορικού γραφείου Michael Kyprianou & Co LLC βραβεύθηκε φέτος στην απόφοιτο της Αγγλικής Σχολής Ελένη Αναγιωτού.

Το Βραβείο Νομικών Σπουδών καθιερώθηκε το 2019 εις μνήμη του ιδρυτή του δικηγορικού γραφείου Michael Kyprianou & Co LLC, τον γνωστό δικηγόρο Μιχαλάκη Κυπριανού. Πρόκειται για χρηματικό έπαθλο το οποίο απονέμεται κάθε χρόνο στο νικητή διαγωνισμού έκθεσης στον οποίο συμμετέχουν τελειόφοιτοι της Αγγλικής Σχολής. Οι εκθέσεις βαθμολογούνται από κριτική επιτροπή απαρτιζόμενη από καθηγητές της Αγγλικής Σχολής και ελέγχονται επίσης και από το δικηγορικό γραφείο.

Το φετινό θέμα ήταν «Πώς θα πρέπει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι κυβερνήσεις να αντιδρούν στο γεγονός πως η παραπληροφόρηση για τον κορονοϊό μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες, αναγνωρίζοντας παράλληλα το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου;»

Στη φωτογραφία ο Χρίστος Γαλανός, συνέταιρος στο γραφείο Michael Kyprianou & Co LLC, απονέμει το βραβείο στην Ελένη Αναγιωτού κατά τη φετινή τελετή αποφοίτησης της Αγγλικής Σχολής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η BBF παραμένει ακλόνητη στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινότητες που εμπνέουν και συγκινούν με τις δράσεις τους ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ