ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Cablenet - Νέα μέτρα - Αναστέλλεται η λειτουργία των Καταστημάτων σε όλες τις πόλεις

Ενισχύεται η Tηλεφωνική Eξυπηρέτηση

Δελτίο Τύπου

Η Cablenet σε συνέχεια των νέων μέτρων προστασίας των πολιτών που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση για αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19) και έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης σαν οργανισμός, στηρίζει έμπρακτα τις οδηγίες των Κρατικών Υπηρεσιών για την αποφυγή πληθυσμιακών συγκεντρώσεων και ενημερώνει για τα ακόλουθα:

1. Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των Καταστημάτων Cablenet, από σήμερα 16/3/20 και μέχρι νεωτέρας.

2. Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των καταστημάτων Cablenet που βρίσκονται εντός των καταστημάτων Scandia και Megaelectric, από σήμερα 16/3/20 και μέχρι νεωτέρας.

3. Οι Συνδρομητές της Cablenet θα μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους μόνο ηλεκτρονικά και πιο συγκεκριμένα με τους παρακάτω τρόπους:
• Πληρωμή μέσω του portal των Συνδρομητών της Cablenet, https://www.cablenet.me, χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασης τους
• Πληρωμή μέσω του https://pay.cablenet.me/payment, για άμεση εξόφληση του λογαριασμού σας (δεν απαιτείται κωδικός πρόσβασης)
• Πληρωμή μέσω της ιστοσελίδας www.jccsmart.com στην ενότητα «Τηλεφωνία και Τηλεόραση»
• Πληρωμή μέσω του web banking της τράπεζας που συνεργάζονται.

4. Αναστέλλεται η διακοπή των υπηρεσιών λόγω απλήρωτων λογαριασμών. Το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 130 θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και θα παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών.

5. Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες της Cablenet μπορούν να συνεχίσουν να αιτούνται για νέες συνδέσεις μέσω της ιστοσελίδας www.cablenet.com.cy, κάνοντας κλικ στην επιλογή “APPLY ONLINE”. Παράλληλα, οι υφιστάμενοι Συνδρομητές μπορούν να προβαίνουν σε προσαρμογές των πακέτων τους, μέσω του Κέντρου Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 130.

6. Το διαθέσιμο προσωπικό των Kαταστημάτων Cablenet θα συμβάλει ώστε να ενισχυθεί η τηλεφωνική εξυπηρέτηση, θα καθοδηγεί το κοινό για τη χρήση των ηλεκτρονικών καναλιών εξυπηρέτησης της εταιρείας.

7. Το Τμήμα Εγκαταστάσεων και Βλαβών θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, λαμβάνοντας αυξημένα μέτρα προστασίας των εργαζομένων και των Συνδρομητών.


Η Cablenet παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ορθή πρόληψη στην αντιμετώπιση της έκτακτης αυτής κατάστασης που βιώνουμε. Η ασφάλεια του προσωπικού μας, των Συνδρομητών μας, των πολιτών, αλλά και της κοινωνίας γενικότερα, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας.

Παράλληλα, προτεραιότητα της Cablenet παραμένει και η απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών Επικοινωνίας και Ψυχαγωγίας στους Συνδρομητές της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ έχει στόχο, τόσο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τους νοσούντες και τις οικογένειές τους, όσο και για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.

Με χρηματική δωρεά στη Στέγη Ευγηρίας «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ, η φαρμακοβιομηχανία Remedica

Η εταιρεία θα συνεχίσει να έχει ενεργό ρόλο στην κοινωνία και να βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας αλλά και των ευάλωτων ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X