ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

cdbbank: Νέο καταθετικό προϊόν με ευέλικτους όρους και επιτόκιο που φθάνει μέχρι και το 2.05%

Το cdb Flexi προσφέρεται για διάρκεια 12, 18 ή 24 μηνών και δίνει δικαίωμα ανάληψης χωρίς χρέωση επί του αρχικού ποσού κατάθεσης στο τέλος κάθε εξαμήνου

Δελτίο Τύπου

Με στόχο να προσδώσει μεγαλύτερη απόδοση στις αποταμιεύσεις του πελατών της, η cdbbank εμπλουτίζει τη γκάμα των καταθετικών της προϊόντων με το cdb Flexi.

Το νέο καταθετικό προϊόν της Τράπεζας προσφέρει ευελιξία ως προς τη διάρκεια της κατάθεσης με ορίζοντα τους 12, 18 ή 24 μήνες αντίστοιχα. Το επιτόκιο αυξάνεται ανά εξάμηνο και μπορεί, ανάλογα με την επιλογή, να φθάσει μέχρι και το 2,05%, ενώ το ελάχιστο ποσό κατάθεσης ανέρχεται στις €30.000. Στο τέλος κάθε εξαμήνου, δίνεται το δικαίωμα ανάληψης συγκεκριμένου ποσοστού επί της αρχικής κατάθεσης χωρίς χρέωση, ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα επανεπένδυσης ή είσπραξης των τόκων ανά εξάμηνο.

Με την επιλογή επανεπένδυσης των τόκων στο τέλος κάθε εξαμήνου, η ετήσια απόδοση του cdbFlexi 12 (διάρκειας 12 μηνών) ανέρχεται στο 1,00%. Αντίστοιχα, η ετήσια απόδοση του cdbFlexi 18 (διάρκειας 18 μηνών) ανέρχεται στο 1,40% ενώ του cdbFlexi 24 (διάρκειας 24 μηνών) στο 1,60%. Ανάλογα με την επιλογή του πελάτη, παρέχεται η δυνατότητα ανάληψης συγκεκριμένου ποσοστού επί του αρχικού ποσού κατάθεσης, χωρίς χρέωση. Συγκεκριμένα, ο καταθέτης δύναται να αποσύρει 5% επί του αρχικού ποσού κατάθεσης στο τέλος του πρώτου και του δεύτερου εξαμήνου και 10% στο τέλος του τρίτου εξαμήνου.

Σε δήλωσή του ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της cdbbank, κ. Λουκάς Μαραγκός, ανέφερε: «Διανύουμε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις με άμεσο αντίκτυπο στην κυπριακή οικονομία, την κοινωνία και τις επιχειρήσεις. Η παροχή ποιοτικής εξυπηρέτησης και η διάθεση ευέλικτων προϊόντων, όπως το cdb Flexi, αλλά και εξατομικευμένων υπηρεσιών στους πελάτες μας, παραμένει βασική μας προτεραιότητα. Άλλωστε, η cdbbank έχει αποδείξει, στην 60χρονη πορεία της, ότι είναι ένας αξιόπιστος χρηματοοικονομικός οργανισμός, ο οποίος ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη cdbbank στο τηλέφωνο 22846500, καθώς και να υποβάλετε το αίτημα σας ηλεκτρονικά, μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση DepositsUnit@cdb.com.cy

Τα ποσά που κατατίθενται στο προϊόν cdbFlexi καλύπτονται από το Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων, σύμφωνα με τις πρόνοιες της σχετικής Νομοθεσίας.

Η Τράπεζα κατά τη διακριτική της ευχέρεια διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει το προϊόν οποτεδήποτε.

Η Τράπεζα δεν είναι υποχρεωμένη να αποδεκτεί οποιαδήποτε αίτηση για το προϊόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση