ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το Α’ τρίμηνο του 2024

Το Ταμείο εναλλακτικών επενδύσεων της Consulco ξεπέρασε για άλλη μια φορά τις προβλέψεις, προς όφελος των επενδυτών

Δελτίο Τύπου

Δυναμική, για ακόμα ένα τρίμηνο ήταν η πορεία του London Credit Fund, του Ταμείου εναλλακτικών επενδύσεων του Ομίλου Consulco. Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων μηνών του 2024, και τα δύο επενδυτικά τμήματα του Fund υπερέβησαν τους ετήσιους στόχους απόδοσης, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη διαχρονική δέσμευση της Consulco να προσφέρει υψηλές αποδόσεις στους πελάτες της.

Συγκεκριμένα, την περίοδο Ιανουαρίου – Μαρτίου 2024, τα Επενδυτικά Τμήματα Α και Β του London Credit Fund κατέγραψαν αξιοσημείωτες αποδόσεις, ως ακολούθως:

Το London Credit Fund προσφέρει επενδυτικές ευκαιρίες με ελάχιστο ποσό προς επένδυση τις €125.000 ανά επενδυτικό τμήμα και δυνατότητα ρευστοποίησης μετά τους 12 μήνες. Οι επενδυτές επωφελούνται από μηνιαίες επιλογές εξαγοράς με περίοδο προειδοποίησης έξι μηνών, παράλληλα με τα μερίσματα που προσφέρονται ανά τρίμηνο.

Στο πελατολόγιο του London Credit Fund περιλαμβάνονται θεσμικοί επενδυτές και πρόσωπα υψηλής εισοδηματικής στάθμης, καθώς και συνταξιοδοτικά ταμεία, ταμεία προνοίας, τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες.

Σε δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Consulco, κ. Μάριος Χατζηρούσος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις θετικές αποδόσεις που κατέγραψε για άλλη μια φορά το London Credit Fund. «Το London Credit Fund παρέχει συνεχώς σταθερό εισόδημα σε ένα μεγάλο φάσμα επενδυτών», τόνισε ο κ. Χατζηρούσσος.

Η Consulco παραμένει προσηλωμένη στο στόχο της για διεύρυνση των ευκαιριών και συνεχή ανάπτυξη, προς όφελος των επενδυτών και όλων των άλλων ενδιαφερόμενων μερών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Consulco και τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Consulco.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση