ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Cyprus Airways: Αισιοδοξία για ανάκαμψη ταξιδίων

Οι επενδύσεις σε στόλο αεροσκαφών, και οι πληρότητες των δρομολογίων της εταιρείας

Δελτίο Τύπου

Κατά το διάστημα περιορισμένης ταξιδιωτικής κίνησης, η αεροπορική εταιρεία Cyprus Airways συγκέντρωσε τις δυνάμεις της και να σχεδιάσει καινούργιο στρατηγικό πλαίσιο προς ανάκαμψη, και πρόσθεσε στο δυναμικό τις 2 νέα αεροσκάφη (Α320) χωρητικότητας 180 επιβατών το καθένα, ενώ προχώρησε στην πρόσληψη δέκα νέων πληρωμάτων (50 ατόμων) για τη λειτουργία των νέων αεροσκαφών. Πρόκειται για επενδύσεις με αξιόλογα αποτελέσματα, όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου η εταιρεία. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι για τον μήνα Ιούλιο σημειώθηκε ανοδική πορεία στην πληρότητα των πτήσεων. Έτσι, η Αθήνα εξασφάλισε πληρότητα 97%, το Τελ Αβίβ 95%, η Θεσσαλονίκη 100% το Ηράκλειο 99%, και τα ελληνικά νησιά στο 82%.

Ο Paul Sies Διευθύνων Σύμβουλος των Κυπριακών Αερογραμμών δήλωσε: "Είμαστε πολύ περήφανοι για τη σπουδαία δουλειά που έχουν κάνει οι ομάδες μας τους τελευταίους μήνες και είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε και να ικανοποιήσουμε τους πολλούς επιβάτες να φτάσουν στον προορισμό τους. Βοηθάμε ακόμη και τους επιβάτες που η αεροπορική εταιρεία της επιλογής τους ακύρωσε ή καθυστέρησε τις πτήσεις τους".

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδιών, η Ευρώπη θα ανακτήσει φέτος το 70% της ταξιδιωτικής ζήτησης που υπήρχε πριν από το Covid-19 και θα συνεχίσει να έχει ανοδική κατεύθυνση. Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των υψηλών ταξιδιωτικών απαιτήσεων του λαού μας, καθώς και στην κάλυψη αναγκών άλλων αεροπορικών εταιρειών ως προς την παροχής βοήθειας σε τυχών προβλήματα. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ένα από τα αεροσκάφη των Κυπριακών Αερογραμμών σταθμεύει στη Ρήγα και εκτέλει δρομολόγιο για λογαριασμό του εθνικού αερομεταφορέα της Λετονίας Air Baltic.

"Θα ενισχύσουμε τη συχνότητα των πτήσεων στους δημοφιλείς προορισμούς μας το συντομότερο δυνατό, ούτως ώστε όλο και περισσότεροι επιβάτες να επωφεληθούν από την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής που προσφέρουν οι Κυπριακές Αερογραμμές". προσθέτει o κ. Sies.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση