ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Cyprus Airways: Ένα ολοκληρωμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα

Η αεροπορική εταιρεία έχει εμπλουτίσει το πρόγραμμά της με μοναδικούς προορισμούς που προσφέρουν κάτι περισσότερο από τις τυπικές καλοκαιρινές διακοπές.

Δελτίο Τύπου

08/03/2024 – Λάρνακα, Κύπρος. Πέρα από τη δέσμευση της αεροπορικής εταιρείας να ενισχύσει τη συνδεσιμότητα και να προσφέρει μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία που χαρακτηρίζεται από άνεση, ευκολία και απαράμιλλη φιλοξενία στο αεροσκάφος και στο έδαφος, στόχος της είναι να δημιουργήσει ένα πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα που να ικανοποιεί κάτι περισσότερο από την ανάγκη για μεταφορά.

Η Cyprus Airways έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό πρόγραμμα πτήσεων που αποτελείται από νέους και συναρπαστικούς προορισμούς, προσφέροντας στους υποψήφιους επιβάτες της την ευκαιρία να ζήσουν υπέροχες περιπέτειες μέσα από την πολιτιστική εξερεύνηση ιστορικών μνημείων, την ανακάλυψη της τοπικής κουζίνας, όμορφα αντικείμενα και τοπία που κόβουν την ανάσα.

Ο κύριος στόχος της αεροπορικής εταιρείας είναι να παρέχει στους επιβάτες της την ευκαιρία να βιώσουν τη ζωή μέσα από τον φακό διαφορετικών πολιτιστικών πλαισίων, να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις με φίλους και οικογένεια, να ζήσουν τη στιγμή εξερευνώντας πολιτιστικές εκδηλώσεις και ανακαλύπτοντας την εντυπωσιακή ηρεμία της φύσης και τα ατελείωτα αστικά τοπία.

Από το να απολαύσετε τα γραφικά ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης μέχρι να βυθιστείτε στην ομορφιά της κλασικής μουσικής και των συναυλιών όπερας στην Πράγα, η Cyprus Airways προσφέρει μια σειρά από καλοκαιρινούς προορισμούς που είναι εκεί για να υλοποιήσετε πραγματικά σημαντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Η Κως, η Κέρκυρα, η Σαντορίνη, η Σκιάθος, η Πρέβεζα, η Θεσσαλονίκη, η Ρόδος, το Ηράκλειο, η Βαρκελώνη και η Πράγα έχουν εμπλουτίσει το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2024.

Ωστόσο, οι προορισμοί λειτουργούν ταυτόχρονα όλο το χρόνο, επομένως το Τελ Αβίβ, η Ζυρίχη, το Ντουμπάι, το Μιλάνο, η Αθήνα, το Παρίσι, οι Βρυξέλλες και η Βηρυτός εξακολουθούν να είναι εύκολα προσβάσιμες από το αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Ο παρακάτω κατάλογος παρέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες σχετικά με τη συχνότητα των πτήσεων. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ημερομηνίες πτήσεων και τις τρέχουσες τιμές των εισιτηρίων προς τους νέους προορισμούς της Cyprus Airways, παρακαλούμε επισκεφθείτε την αντίστοιχη ενότητα στην ιστοσελίδα μας - https://www.cyprusairways.com/.

Destination

Frequncy

Athens

Daily flights

Dubai

four fligths a week

Tel-Aviv

three flights a week

Paris

three flights a week

Brussels

two flights a week

Beirut

five flights a week

Rome

two flights a week

Milan

two flights a week

Zurich

two flights a week

Corfu

two flights a week

Preveza

four fligths a week

Kos

two flights a week

Skiathos

three flights a week

Santorini

two flights a week

Herakleion

two flights a week

Barcelona

two flights a week

Prague

three flights a week

Thessaloniki

two flights a week

Rhodes

three flights a week

Thessaloniki

three flights a week

Σχετικά με τις Κυπριακές Αερογραμμές:

Οι Κυπριακές Αερογραμμές είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Κύπρου, αφιερωμένος στην παροχή εξαιρετικών ταξιδιωτικών εμπειριών και στη σύνδεση του νησιωτικού έθνους με παγκόσμιους προορισμούς. Με επίκεντρο την αριστεία και την ικανοποίηση των πελατών, οι Κυπριακές Αερογραμμές συνεχίζουν να επεκτείνουν το διεθνές τους δίκτυο.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.cyprusairways.com

Facebook: facebook.com/cyprusairways

Instagram: instagram.com/cyprusairways

LinkedIn: linkedin.com/company/cyprusairways

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις επικοινωνήστε με: marketing@cyprusairways.com

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση