ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Cyprus Airways: Ο Γιώργος Μαυρόκωστας νέος Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας

Ο διορισμός του σηματοδοτεί την εντατικοποίηση της προσπάθειας της εταιρείας για στήριξη της ανάκαμψης του τουρισμού και του ξενοδοχειακού κλάδου, αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Στη θέση του Ανώτερου Εκτελεστικού Διευθυντή της Cyprus Airways, έχει διοριστει ο Κυπριακής Γιωργος Μαυρόκωστας. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, ο διορισμός του σηματοδοτεί την εντατικοποίηση της προσπάθειας της εταιρείας για στήριξη της ανάκαμψης του τουρισμού και του ξενοδοχειακού κλάδου.

Το προφίλ

Ο κ. Μαυρόκωστας είναι μια πολύ σεβαστή και γνωστή προσωπικότητα στον κλάδο των αερομεταφορών στην Κύπρο, και σημείο αναφοράς για τον Κυπριακό αερομεταφορέα, διεθνώς, καθως μέχρι και την ανάληψη των νέων καθηκόντων του είχε την θέση του Chief Operations Officer και Accountable Manager στην αεροπορική εταιρεία.

Είναι για σειρά ετών επαγγελματίας και σημαντικό πρόσωπο στον κλάδο των αερομεταφορών, έχοντας ένα ισχυρό ακαδημαϊκό ιστορικό, πρώτα στο Imperial College του Λονδίνου, και στη συνέχεια στο Cranfield Institute of Technology, όπου απέκτησε BSc in Aeronautical Engineering και ακολούθως με MSc in Aerodynamics.

Ο νέος Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή μιας σειράς προγραμματισμένων εξελίξεων που έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην Κυπριακή αεροπορική εταιρεία και επαναφορά της μεσογειακή της κληρονομιάς. Στον νέο του ρόλο στη Cyprus Airways, ο Γιώργος Μαυρόκωστας θα εργαστεί για τη βιωσιμότητα της αεροπορικής εταιρείας.

Πρόσφατα, η Cyprus Airways εξαγοράστηκε από τον Όμιλο SJC, όμιλος με έδρα τη Μάλτα και επιχειρηματικές δραστηριότητες σε ολόκληρη την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Ο ομιλος Sjc, δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών πτήσεων με ελικόπτερο, τη συντήρηση ελικοπτέρων σε ειδικά υπόστεγα στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Μάλτας και διατηρεί στόλο ιδιωτικών αεροσκαφών για την παροχή υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε απομακρυσμένα μέρη του κόσμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση