ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Cyprus Airways: Ξεκινά πτήσεις σε Αθήνα, Λονδίνο και Τελ Αβίβ

Ποιο είναι το ανανεωμένο χειμερινό πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας

Της Μαρίας Ηρακλέους

Πτήσεις προς Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Λίβανο και Ισραήλ ξεκινά η Cyprus Airways σύμφωνα με το ανανεωμένο πτητικό της πρόγραμμα.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η εταιρεία θα ξεκινήσει και πάλι πτήσεις προς Αθήνα, προορισμός που παραδοσιακά ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς στην κυπριακή αγορά. Οι πτήσεις προς Αθήνα θα ξεκινήσουν στις 15 Δεκεμβρίου 2021 με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή. Οι πτήσεις προς Ηράκλειο, ο δεύτερος προορισμός της αεροπορικής εταιρείας στην Ελλάδα, θα συνεχιστούν και τη χειμερινή περίοδο, κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Η Cyprus Airways θα ξαναρχίσει τις πτήσεις προς την αυθεντική ανατολίτικη πόλη της Βηρυτού από τις 18 Δεκεμβρίου 2021 με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις και προς το Τελ Αβίβ, την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, στις 10 Ιανουαρίου 2022 με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις.

Οι πτήσεις προς Μόσχα, την ιδανική πόλη για χειμερινές διακοπές, θα συνεχιστούν τη χειμερινή περίοδο με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

Οι πτήσεις προς το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, του πιο πολυσύχναστου αεροδρoμίου στην Ευρώπη, έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν από 1 Φεβρουαρίου 2022, με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή. Οι πτήσεις προς το Λονδίνο θα αναχωρούν από τη Λάρνακα το πρωί.

Πρόσφατα, η Cyprus Airways εξαγοράστηκε από́ τον Όμιλο SJC, όμιλος με έδρα τη Μάλτα και επιχειρηματικές δραστηριότητες σε ολόκληρη την Αφρική́ και τη Μέση Ανατολή́. Ο όμιλος SJC, δραστηριοποιείται σε διαφόρους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών πτή-σεων με ελικόπτερο, τη συντήρηση ελικοπτέρων σε ειδικά́ υπόστεγα στο Διεθνές Αεροδρό-μιο της Μάλτας και διατηρεί στόλο ιδιωτικών αεροσκαφών για την παροχή́ υπηρεσιών έκτα-κτης ανάγκης σε απομακρυσμένα μέρη του κόσμου. Η εταιρεία είναι επίσης κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών πυρασφάλειας, ασφάλειας και προστασίας.

Ο CEO της Cyprus Airways, Simon Camilleri, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε και πάλι τις πτήσεις μας προς Αθήνα, Βηρυτό και Τελ Αβίβ. Παρακολουθούμε συ-νεχώς το πτητικό μας πρόγραμμα και πιστεύουμε ότι οι προορισμοί αυτοί θα είναι δημοφι-λείς για τους ντόπιους ταξιδιώτες, ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλουν στην αύξηση των τουρι-στών που επισκέπτονται την Κύπρο κατά τη χειμερινή περίοδο».

Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Όλα τα μέτρα υγείας και ασφάλειας για τις πτήσεις της Cyprus Airways βρίσκονται αναρτημένα στη σελίδα: https://www.cyprusairways.com/home/info/about_covid.dot

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση