ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Cyprus Forum 2020: Έρχεται για να επαναπροσδιορίσει τη χάραξη πολιτικών στην Κύπρο

Το φόρουμ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, από τις 09:00π.μ. έως 16:00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Newsroom K

Το πρώτο Cyprus Forum έρχεται στις 3 Οκτωβρίου 2020, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 09:00 π.μ.-16:00 μ.μ., ανεξάρτητο και φιλόδοξο, με σκοπό να καταστεί μοχλός πίεσης και καταλύτης για βελτίωση της ποιότητας του τρόπου λήψης αποφάσεων (policymaking) μέσω του διαλόγου και των θεμάτων που θα αναδειχθούν μέσα από αυτό. Απώτερος στόχος του φόρουμ είναι να βελτιώσει και να προωθήσει βιώσιμες και κοινωνικά υπεύθυνες πολιτικές στην Κύπρο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Το Cyprus Forum θα συγκεντρώσει πολιτικούς ηγέτες από την Κύπρο και το εξωτερικό, εξέχουσες προσωπικότητες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, του επιχειρείν, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της κοινωνίας των πολιτών, ώστε να συζητήσουν, να ανταλλάξουν ιδέες και να βρουν νέες και δημιουργικές λύσεις σε βασικά ζητήματα δημόσιας πολιτικής.
Πολίτες ανεξαρτήτως κοινωνικοοικονομικού υπόβαθρου, οργανισμοί και επιχειρήσεις, αξιωματούχοι και πολιτικοί που ευνοούν την προώθηση των μεταρρυθμίσεων στη χώρα μας, είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στο συνέδριο. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
Όραμα του Cyprus Forum είναι η επικέντρωσή του, κάθε χρόνο, σε επίκαιρους τομείς πολιτικής, που συνδέονται με την κοινωνία στο σύνολό της και χρειάζονται μεταρρυθμίσεις μέσα από δημιουργική και επιστημονική σκέψη. Τα θέματα που θα απασχολήσουν το φόρουμ, όπως ορίζονται και από τους πυλώνες της αειφόρου ανάπτυξης του ΟΗΕ, είναι (1) η οικονομία, η επιχειρηματικότητα και η εταιρική κοινωνική ευθύνη (2) ο τομέας της εξωτερικής πολιτικής, της ενέργειας και του περιβάλλοντος (3) η δικαιοσύνη και οι θεσμοί (4) η έρευνα και η καινοτομία (5) η εκπαίδευση και ο πολιτισμός και (6) η υγεία και ο αθλητισμός.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή πατήστε εδώ.

* Η εγγραφή υπόκειται σε έγκριση με βάση τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων, όπως επίσης και στα κριτήρια του ακροατηρίου στο οποίο απευθύνεται η εκδήλωση.

** Η εγγραφή ισχύει μόνο όταν αποσταλεί email επιβεβαίωσης από τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία σε Αγγλικά και Ελληνικά

Oργανωτές: OxygonoZenox

Συνεργάτες: Delphi Economic Forum

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τo Cyprus Forum-τηλ.: +357 22 678 670, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: contact@cyprusforum.cy , ιστοσελίδα: www.cyprusforum.cy  

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση