ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

CYTAVISION: Ανακοινώνει με «κινηματογραφικό» ύφος τη νέα εποχή της συνδρομητικής στην Κύπρο!

Δελτίο Τύπου

Τι κάνει ένας άντρας που δεν μπορεί ακόμα να πει α-πο-κω-δι-κο-ποι-η-τής, ένας λύκος, μια κουκουβάγια και μια διπλή πανσέληνος στα βουνά του Τροόδους; Μια διαφήμιση της Cytavision, φυσικά! Της συνδρομητικής με το «κορυφαίο θέαμα και την αξεπέραστη εμπειρία»!

Η νέα τηλεοπτική διαφήμιση της Cytavision, για το Cytavision TV App, θυμίζει κινηματογράφο! Παίρνοντας όλα τα στοιχεία ενός θρίλερ, τα μετατρέπει σε μια ιστορία βγαλμένη απ’ τη φαντασία, με την οποία όμως ο καθένας μας μπορεί να ταυτιστεί! 

Η ταινία, μια παραγωγή της Cube Productions, σε σκηνοθεσία Κώστα Μαρούδη και σενάριο Gnomi Integrated Communications, είχε παρασκήνιο που κόβει την ανάσα, αφού γυρίστηκε μες στα μαύρα μεσάνυχτα, στην κορυφή του Τροόδους, σε ένα μαγευτικό τοπίο και με μοναδικούς γκεστ σταρ έναν λύκο και μια κουκουβάγια!

Κι όλα αυτά για να συστήσει στο κοινό τη νέα εποχή της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Κύπρο, αφού πλέον η Cytavision δεν χρειάζεται αποκωδικοποιητή ή άλλο εξοπλισμό, αλλά είναι διαθέσιμη ως εφαρμογή απευθείας στις Smart TVs! Το μόνο που χρειάζονται οι συνδρομητές είναι τους κωδικούς τους και πλέον μπορούν να απολαύσουν το κορυφαίο θέαμα της Cytavision παντού και σε χαμηλότερη τιμή! 

Κι αφού οι αποκωδικοποιητές πάνε πια στην ανακύκλωση, τι θα ακολουθήσει;

Αυτό το θρίλερ με happy end έχει και συνέχεια! Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε εδώ την ταινία για το νέο Cytavision TV app

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση