ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δείπνο από την Γαλλοκυπριακή επιχειρηματική κοινότητα

Στόχος η ενίσχυση ατόμων με νοητικές αναπηρίες

Του Ανδρέα Καραμήτα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φιλανθρωπικό Δείπνο του Κύπρο-Γαλλικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΚΕΒΕ, την Παρασκευή 5 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Four Seasons.

Στο δείπνο παρευρέθηκαν ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, κ. Γιώργος Παπαναστασίου, η Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Κύπρο, κα. Salina Grenet-Catalano, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΒΕ, κ. Μάριος Τσιακκής, καθώς και μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας του νησιού.

Τα καθαρά έσοδα του δείπνου θα δοθούν στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Τοξότης» που έχει σαν πρωταρχικό στόχο την  προώθηση της εξέλιξης των δυνατοτήτων των ατόμων με νοητικές αναπηρίες στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Οι σχέσεις της Κύπρου με την Γαλλία έχουν ρίζες από τα βάθη της ιστορίας. Στη σύγχρονη εποχή τα δύο κράτη έχουν άριστες πολιτικές και εμπορικές σχέσεις. Παράλληλα, Κύπρος και Γαλλία έχουν από κοινού πραγματοποιήσει στρατιωτικές ασκήσεις καθώς και ως κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενδιαφέρονται για την ασφάλεια στο σύνολο της επικράτειας της ένωσης, 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ανδρέα Καραμήτα

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση