ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διεθνής Έκθεση Σπουδών 2022 / international Studies Expo 2022

19 & 20 Μαρτίου 2022 – Κρατική έκθεση (ελληνικό περίπτερο ), Λευκωσία.

Δελτίο Τύπου

Τελειόφοιτοι λυκείων και φοιτητές, ελάτε στην έκθεση για να κάνετε τις επιλογές σας σωστά !!

Αντιπρόσωποι Πανεπιστημίων και άλλων οργανισμών που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με φοιτητές, αλλά και Σύμβουλοι σπουδών και επαγγελματικής κατάρτισης εκπροσωπώντας διάφορες χώρες, θα είναι εκεί για να σας ενημερώσουν και να σας βοηθήσουν για το TI, ΠΟΥ και ΠΩΣ θα σπουδάσετε για προπτυχιακό η μεταπτυχιακό. Μάθετε τι χρειάζεστε για εισδοχή σε πανεπιστήμια της Αγγλίας, της Ολλανδίας, της Ουγγαρίας, της Τσεχίας, της Σκωτίας, της Ουαλίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ρωσίας, της Ιρλανδίας και άλλα.

Παρακολουθήστε ενδιαφέρουσες διαλέξεις για καινούργιους κλάδους σπουδών και προορισμούς.

Λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς μας. κάντε like την σελίδα μας - share το post του διαγωνισμού & συμπληρώστε την φόρμα για να μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα Laptop ACER Enduro Urban T1 10.1" 32GB προσφορά των καταστημάτων STEPHANIS.
H έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 19 & 20 Μαρτίου στην Κρατική έκθεση (ελληνικό περίπτερο), Λευκωσία στο από τις 14:30 μέχρι τις 19:30.

Προγραμματίστε σωστά το μέλλον σας και επιλέξτε τις σπουδές σας με την καθοδήγηση των Επαγγελματιών που θα βρείτε στην έκθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες : Τel. +357 22 315 477
Email: info@arvani.com.cy 
Facebook: Ιnternational Studies Expo
Instagram: arvaniexhibitions
Event : International Studies Expo 2022 | Facebook

Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε το μέλλον σας με γνώση, όραμα και επιτυχία!

Αν τα παιδιά σας είναι τελειόφοιτοι λυκείου και άρχισαν να σκέφτονται πιθανές επιλογές σπουδών ή αν είναι φοιτητές και ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακό τότε δεν πρέπει να χάσετε την Διεθνή Έκθεση Σπουδών. Αντιπρόσωποι Πανεπιστημίων και Σύμβουλοι σπουδών εκπροσωποντας περαν των Πανεπιστημια από διάφορες χώρες, θα σας κατατοπίσουν σχετικά.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤH ΣΑΒΒΑΤΟ 19 Μαρτίου και Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στην Κρατική έκθεση (ελληνικό περίπτερο ), Λευκωσία από τις 14:30 μέχρι τις 19:30.

Πληροφορίες στο 22315477 και στο info@arvani.com.cy  .
Facebook: https://www.facebook.com/InternationalStudiesExpoCY/?fref=ts 
Instagram: arvaniexhibitions 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση