ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:32
 

DP World Limassol: Μοχλός ανάπτυξης του ενεργειακού κλάδου

Η εταιρεία συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Egypt Petroleum Show (EGYPS 2019)

Newsroom Κ, Αθήνα

Συμβάλλοντας έμπρακτα στις προσπάθειες υλοποίησης των ενεργειακών στόχων της Κύπρου και επιδιώκοντας την ενεργό εμπλοκή της στην ανάπτυξη του κλάδου, η DP World Limassol συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση «Egypt Petroleum Show (EGYPS 2019)» που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Κάιρο της Αιγύπτου. Εκπρόσωποι της DP World Limassol συμμετείχαν στην κυπριακή αποστολή που μετέβη στην Αίγυπτο κατόπιν, πρωτοβουλίας του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus) και της Εταιρείας Υδρογονανθράκων Κύπρου (ΕΥΚ).

Το EGYPS 2019 είναι η σημαντικότερη έκθεση για τον τομέα των υδρογονανθράκων στην Αίγυπτο, αποτελώντας σημείο αναφοράς για την κοινότητα του ενεργειακού κλάδου. Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου και σε αυτή φιλοξενήθηκαν πέραν των 20,000 συμμετεχόντων και 500 εταιρειών ανά το παγκόσμιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η DP World Limassol είναι μία εκ των κορυφαίων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των υποστηρικτικών υπηρεσιών δραστηριοτήτων υδρογονανθράκων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Η εφοδιαστική ζώνη του πετρελαίου και φυσικού αερίου στο τερματικό της εταιρείες στο λιμάνι Λεμεσού, προσφέρει υπηρεσίες σε διεθνείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, όπως η ENI και η ExxonMobil, που διεξάγουν εργασίες εντός της κυπριακής ΑΟΖ στο πλαίσιο του ενεργειακού προγράμματος της χώρας. Η DP World Limassol προσφέρει υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, καθιστώντας το λιμάνι Λεμεσού ως ένα από τα κορυφαία θαλάσσια κέντρα του κλάδου. Σε αυτό το πλαίσιο, αναπτύσσει τις υφιστάμενες υπηρεσίες της, σχεδιάζοντας παράλληλα, την αναβάθμιση των υποδομών της προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην κυπριακή ΑΟΖ.

Σε δηλώσεις του ο Εμπορικός Διευθυντής της DP World Limassol, Λάζαρος Χαραλάμπους ανέφερε πως «είναι με ιδιαίτερη χαρά που συμμετείχαμε σε μία από τις σημαντικότερες διεθνείς διοργανώσεις που αφορούν το κλάδο των υδρογονανθράκων. Η DP World Limassol αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τομέα της ενέργειας, συμβάλλοντας συνεχώς στις προσπάθειες ανάδειξης της Κύπρου ως ενεργειακού κέντρου. Η εκδήλωση αυτή είναι μία ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις δυνατότητές μας σε συμμετέχοντες παγκόσμιας εμβέλειας και να εντοπίσουμε νέους συνεργάτες που ενδέχεται να συμβάλουν στην υλοποίηση σημαντικών έργων».

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ, Αθήνα

Σχόλια αναγνωστών

«Ο Αντώνης τώρα μπορεί να κοιτάζει με τα ματάκια του το μέλλον»

«Ο Ιησούς Χριστος, η Πάναγία θεοτόκος και όλοι οι αγιοι να θεραπεύσουν τον μικρό αντώνη και να γίνει ...»
Μαριος  |  16:44

Η τοποθέτηση του OCCRP για τα περί λιβέλλου

«Γιατί δεν κινούνται νομικά εναντίον της OCCRP αφού νοιώθουν ότι διαβάλλονται παρά μόνο φωνασκούν και ...»
leo  |  14:06

ΗΠΑ: Κυρώσεις σε όσους βοηθήσουν το ιρανικό δεξαμενόπλοιο

«Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα κάνουν οι Αμερικανοί αν το πλοίο ελλιμενιστεί στην Τουρκία. Άραγε ...»
Σοφούλης  |  11:55

Πάει για κατάθεση στην αστυνομία ο Μητροπολίτης Μόρφου

«Δίωξη κατά των 38 αυτόκλητων υπερασπιστών του σεβασμιότατου Μόρφου, θα πρέπει να εξασκήσει η Εισαγγελία ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:56

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X