ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δύο ασυναγώνιστα τεμάχια στη Λευκωσία σε μειωμένες τιμές από την Gordian

Δελτίο Τύπου

Με τη γη να συνεχίζει να αποκτά περισσότερη αξία, το GoDeals χαρτοφυλάκιο της Gordian αναβαθμίζεται και διευρύνεται συνεχώς, με την προσθήκη όλο και περισσότερων ακινήτων σε όλες τις πόλεις και περίχωρα της Κύπρου. Οι προσφερόμενες επιλογές αποτελούν ιδανικές λύσεις για ιδιωτική εκμετάλλευση ή/και επένδυση.

Δύο από τα πιο περιζήτητα τεμάχια στην περιοχή της Λευκωσίας αφορούν ένα ακίνητο στον Αναλιόντα και ένα οικόπεδο στην κοινότητα της Ευρύχου. Συγκεκριμένα:

Δύο τεμάχια στον Αναλιόντα, Λευκωσία

 

Το ακίνητο αποτελείται από δύο τεμάχια στον Αναλιόντα, που βρίσκονται 1,5 χλμ. από το κέντρο του χωριού και τον δρόμο Αναλιόντα-Καμπιών. Έχουν συνολικό εμβαδόν 6,164 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 6%. Τα τεμάχια βρίσκονται 350 μ. από τον πλησιέστερο εγγεγραμμένο δρόμο. Το ακίνητο πωλείται στη μειωμένη τιμή των €18.900 από €21.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικόπεδο στην Ευρύχου, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά οικόπεδο στην Ευρύχου, 250 μ. από τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο Τρόοδος και 400 μ. από το κέντρο της κοινότητας. Το ακίνητο έχει εμβαδόν 687 τ.μ., συντελεστή δόμησης 10% και πρόσοψη 20 μ.. Προσφέρει εγγύτητα σε ανέσεις όπως σχολεία, τράπεζα, αρτοποιεία, εστιατόρια και καφετέριες. Η μειωμένη τιμή πώλησης του οικοπέδου ανέρχεται στις €41.850 από €46.500. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoDeals χαρτοφυλακίου, στην επίσημη σελίδα της Gordian στο GoDeals (gogordian.com).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση