ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έκλεισε το πρώτο της κατάστημα η Ελληνική Τράπεζα

Μετεξελίσσεται σε «πρότυπο» κατάστημα που θα βρίσκεται στη λεωφόρο Μακαρίου

ΚΥΠΕ

Κλείνει το πρώτο κατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας στην στην οδό Διγενή Ακρίτα στη Λευκωσία και μετεξελίσσεται σε «πρότυπο» κατάστημα που θα βρίσκεται στη λεωφόρο Μακαρίου κοντά στο Υπουργείο Εμπορίου.

Το κατάστημα 121 ήταν το πρώτο κατάστημα της, σε κλίμα νοσταλγίας αλλά και ενθουσιασμού για τις επερχόμενες αλλαγές, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου αποχαιρετιστήριο cocktail party στο κατάστημα 121 της Ελληνικής Τράπεζας,

Ήταν το πρώτο κατάστημα της Ελληνικής Τράπεζες το οποίο άνοιξε τις πόρτες του το 1976. Όπως αναφέρεται, περίπου 46 χρόνια μετά, το κατάστημα μεταφέρεται και μετεξελίσσεται στο νέο κατάστημα πρότυπο, που θα προσφέρει εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες στη βάση των βέλτιστων διεθνών πρακτικών και των τεχνολογικών εξελίξεων.

Παλιοί εργαζόμενοι, οι οποίοι ήταν εκεί από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, αλλά και νεότεροι, συναντήθηκαν για να θυμηθούν τις ωραίες στιγμές και να γιορτάσουν την είσοδο της εξυπηρέτησης στη νέα εποχή.

Όπως έχουν ήδη ενημερωθεί οι πελάτες του καταστήματος, το νέο κατάστημα πρότυπο θα βρίσκεται στη λεωφόρο Μακαρίου κοντά στο Υπουργείο Εμπορίου. Σε αυτό θα υπάρχει πρωτοποριακός χώρος με «open plan» διαρρύθμιση, όπου οι πελάτες θα μπορούν να κινηθούν άνετα και να αυτοεξυπηρετηθούν (self service) για τις συναλλαγές τους, ζητώντας βοήθεια από λειτουργούς εξυπηρέτησης (Meeter Greeter) αν χρειαστεί. Εντός του καταστήματος θα λειτουργεί ένα ταμείο για εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συναλλαγών, ενώ για υπηρεσίες όπως πιστωτικές διευκολύνσεις, άνοιγμα λογαριασμού, επικαιροποίηση στοιχείων, ασφαλιστικά σχέδια κ.α. θα πρέπει να προηγείται διευθέτηση ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής Τράπεζας στο «Book a Meeting» ή τηλεφωνικά στο 80009999. Το κατάστημα θα προσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση σε ειδικό χώρο αυτοεξυπηρέτησης δίπλα από το κατάστημα με In Lobby ΑΤΜ και μηχανή cash 360, ο οποίος θα είναι προσβάσιμος μόνο από τους πελάτες με τη χρήση της χρεωστικής ή της πιστωτικής τους κάρτας.

Η Ελληνική Τράπεζα, αναφέρει ότι στόχος είναι η διαρκής αναβάθμιση των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρει, για την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση