ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ένα Cake Pop για τα δικαιώματα του παιδιού

Προωθητική Ενέργεια

Το Σάββατο, 20/11 ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού. Με αφορμή αυτή τη μέρα, οι Φούρνοι Ζορπάς επέλεξαν για 2η χρονιά να στηρίξουν τον ανθρωπιστικό οργανισμό ''Hope For Children'' CRC Policy Center.

HFC Cake pops

Συγκεκριμένα, με το μήνυμα «Για κάθε παιδί», δημιούργησαν ειδικά Cake Pops τα οποία είναι διαθέσιμα σε όλους τους Φούρνους Ζορπάς Παγκύπρια. Ποσό ύψους 50σεντ από κάθε cake pop, προσφέρεται στον οργανισμό Hope For Children, για ενίσχυση των προγραμμάτων του που αφορούν τα δικαιώματα και την ευημερία των παιδιών.

Θα τα βρείτε σε 5 διαφορετικούς χρωματισμούς (ροζ, λευκό, μπλε, κίτρινο, πράσινο) και φέρουν ειδική κάρτα με QR Code η οποία με την σάρωση σας παρέχει πληροφορίες για την ενέργεια αλλά και για τα δικαιώματα των παιδιών. Η τιμή πώλησης είναι 1,75€.

Λίγα λόγια για την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της UNICEF,  η Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού υιοθετήθηκε για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται τα παιδιά, μετατρέποντάς τους από παθητικούς αποδέκτες φιλανθρωπίας σε ανθρώπινα όντα με ένα ξεχωριστό σύνολο δικαιωμάτων. Η Σύμβαση αναγνωρίζει ότι η παιδική ηλικία είναι μια ευάλωτη στιγμή και ότι τα παιδιά χρειάζονται ειδική φροντίδα και προστασία.

Μέσω των 54 άρθρων της, η Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού θέτει τα πρότυπα για την ευημερία των παιδιών σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής τους. Ισχύει για όλα τα παιδιά κάτω των 18 ετών (ο ορισμός του παιδιού), ανεξαρτήτως φύλου, προέλευσης, θρησκείας, αναπηρίας.

Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία των Φούρνων Ζορπάς και του ''Hope For Children'' CSR Policy Center:

https://www.zorbas.com.cy/blog/ta-nea-mas/item/giakathepaidi

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση