ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενημερωτικό δελτίο Φεβρουαρίου της K. Treppides & Co Ltd: Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

Κυκλοφόρησε το νέο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd, ηγέτη στον τομέα των χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με γραφεία σε τρεις χώρες. Το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους εργάζονται ή και δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό και επιχειρηματικό τομέα, καθώς περιέχει όλες τις σημαντικές και τρέχουσες εξελίξεις, όπως επίσης και τα τελευταία νέα όσων αφορά τον τομέα των χρηματοοικονομικών, ελεγκτικών, φορολογικών και νομικών υπηρεσιών.

Στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd τεύχος 5, διαβάστε:

-Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (η «ΕΚΚ»): Εισαγωγή στην αναφορά προληπτικής εποπτείας των Κυπριακών Εταιρειών Επενδύσεων (οι «ΚΕΠΕΥ») μέσω της πύλης XBRL της ΕΚΚ – Παράταση στο αρχικό χρονοδιάγραμμα
-Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών (η «ΕΑΤ»): Έναρξη δημόσιας διαβούλευσης σχετικά με τα τροποποιημένα εκτελεστικά τεχνικά πρότυπα (τα «ΕΤΠ») κατά την εποπτική αναφορά με σκοπό την εισαγωγή νέου τύπου αναφοράς με δεδομένα σχετιζόμενα με τον κίνδυνο επιτοκίου σε επενδυτικά χαρτοφυλάκια (ο «ΚΕΕΧ»)
-Bloomberg: Η τιμή του πετρελαίου υποχωρεί 5% την εβδομάδα καθώς εξαερώνεται η αισιοδοξία στην Κίνα ενώ ο τομέας των μετοχών στις ΗΠΑ ανακάμπτει
-Reuters: Η άνοδος της οικονομίας βοηθούν στην άνοδο των ινδικών μετοχών;
Η Adani καταγράφει κέρδη κεφαλαίου
-Financial Times: Απότομη βελτίωση στις αποδόσεις μετοχών στις ΗΠΑ μετά και από τις ανακοινώσεις της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ για επιβράδυνση στις αυξήσεις των επιτοκίων
-MarketWatch: Το Bitcoin εκτινάσσεται κατά 3% αφού ο Πάουελ αναφέρει ότι διαφαίνεται αποπληθωρισμός εν εξελίξει


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τρία προαναφερθένα θέματα, μπορείτε να ανατρέξετε στο newsletter της K. Treppides & Co Ltd με αριθμό τεύχους 5.

Επιλέγοντας να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd διασφαλίζετε ότι:

- Είστε ενημερωμένοι για όλες τις νεότερες οδηγίες από αρμόδιους φορείς στην Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και παγκόσμιους οργανισμούς.
- Λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες ανακοινώσεις που αφορούν ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.
- Διαβάζετε όλα τα σημαντικά νέα που αφορούν στις αγορές, αλλά και αναλύσεις και εκτιμήσεις για τις επιδράσεις και αλλαγές που επίκεινται.
- Είστε συγχρονισμένοι με όλες τις τάσεις που αφορούν τον τομέα των χρηματοοικονομικών, τραπεζιτικών, του blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα τη συνδρομή σας στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd ΕΔΩ.

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση