ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουαρίου της K. Treppides & Co Ltd: Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών Αξιών και Αγορών

Δελτίο Τύπου

Κυκλοφόρησε το νέο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd, ηγέτη στον τομέα των χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με γραφεία σε τρεις χώρες. Το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους εργάζονται ή και δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό και επιχειρηματικό τομέα, καθώς περιέχει όλες τις σημαντικές και τρέχουσες εξελίξεις, όπως επίσης και τα τελευταία νέα όσων αφορά τον τομέα των χρηματοοικονομικών, ελεγκτικών, φορολογικών και νομικών υπηρεσιών.

Στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd τεύχος 7, διαβάστε:
- Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών Αξιών και Αγορών (η «ΕΑΚΑΑ»): Παρέχεται καθοδήγηση αναφορικά με την υποχρέωση της δημοσιοποίησης στοιχείων βέλτιστης εκτέλεσης κάτω από το MiFID II
- Bloomberg: Προοπτικές ανάπτυξης πέραν του 6% για την Ινδία προβλέπει η Goldman αυτή τη δεκαετία
- Financial Times: Οι επενδυτές αγοράζουν ευρωπαϊκές μετοχές σχετιζόμενες με προϊόντα πολυτελείας ως ασφαλέστερης μορφή επένδυσης στην κινεζική οικονομία
- Reuters: Η οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου επέρχεται σε ύφεση, εντείνοντας τις προεκλογικές προκλήσεις για το Σουνάκ
- MarketWatch: Το Bitcoin φτάνει σε υψηλό 2 ετών καθώς η διάθεσή του μειώνεται στο μισό

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προαναφερθένα θέματα, μπορείτε να ανατρέξετε στο newsletter της K. Treppides & Co Ltd με αριθμό τεύχους 7.

Επιλέγοντας να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd διασφαλίζετε ότι:

- Είστε ενημερωμένοι για όλες τις νεότερες οδηγίες από αρμόδιους φορείς στην Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και παγκόσμιους οργανισμούς.
- Λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες ανακοινώσεις που αφορούν ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.
- Διαβάζετε όλα τα σημαντικά νέα που αφορούν στις αγορές, αλλά και αναλύσεις και εκτιμήσεις για τις επιδράσεις και αλλαγές που επίκεινται.
- Είστε συγχρονισμένοι με όλες τις τάσεις που αφορούν τον τομέα των χρηματοοικονομικών, τραπεζιτικών, του blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα τη συνδρομή σας στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση