ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενημερωτικό δελτίο Ιανουαρίου της K. Treppides & Co Ltd

Κυκλοφόρησε το νέο newsletter της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd, ηγέτης στον τομέα των ελεγκτικών και λογιστικών υπηρεσιών, με γραφεία σε τρεις χώρες. Κάθε νέο ενημερωτικό δελτίο της K.Treppides & Co Ltd αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους εργάζονται ή και δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα των χρηματοπιστωτικών, αλλά και των επιχειρήσεων, καθώς στις σελίδες του βρίσκει κανείς όλες τις σημαντικές και τρέχουσες εξελίξεις, αλλά και τα τελευταία νέα σε ό,τι αφορά τον τομέα των ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd τεύχος 1, διαβάστε:

-Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλίσεων και Ευρωπαϊκών Συντάξεων (η «ΕΑΑΕΣ»): δημοσιεύει τις μηνιαίες τεχνικές πληροφορίες που σχετίζονται με την Οδηγία «Φερεγγυότητα ΙΙ» αναφορικά με τα επιτόκια άνευ κινδύνων με ημερομηνία αναφοράς τον Δεκέμβρη 2022
-Bloomberg:Οι επενδυτές βασικών εμπορευμάτων της Κίνας βλέπουν μεγάλα κέρδη με την υποχώρηση του COVID
-Financial Times: Οι ηπιότερες καιρικές συνθήκες αλλά και διάφορες άλλες οικονομικές ανησυχίες επιφέρουν μείωση στις τιμές του φυσικού αερίου και του πετρελαίου
-Reuters: Ανάλυση περί των κεφαλαίων αντισταθμιστικού κινδύνου κατά το 2023 και κίνδυνοι περί του πληθωρισμού
-MarketWatch: Οι επενδυτές παραμένουν διστακτικοί ως προς την χρονική καταλληλότητα επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τρία προαναφερθένα θέματα, μπορείτε να ανατρέξετε στο newsletter της K. Treppides & Co Ltd με αριθμό τεύχους 1.

Επιλέγοντας να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd διασφαλίζετε ότι:

- Είστε ενημερωμένοι για όλες τις νεότερες οδηγίες από αρμόδιους φορείς στην Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και παγκόσμιους οργανισμούς.
- Λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες ανακοινώσεις που αφορούν ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.
- Διαβάζετε όλα τα σημαντικά νέα που αφορούν στις αγορές, αλλά και αναλύσεις και εκτιμήσεις για τις επιδράσεις και αλλαγές που επίκεινται.
- Είστε συγχρονισμένοι με όλες τις τάσεις που αφορούν τον τομέα των χρηματοοικονομικών, τραπεζιτικών, του blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα τη συνδρομή σας στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd ΕΔΩ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση