ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενημερωτικό Δελτίο Μαΐου της Treppides & Co Ltd: Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών Αξιών και Αγορών

Δελτίο Τύπου

Κυκλοφόρησε το νέο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd, ηγέτη στον τομέα των χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με γραφεία σε τρεις χώρες. Το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους εργάζονται ή και δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό και επιχειρηματικό τομέα, καθώς περιέχει όλες τις σημαντικές και τρέχουσες εξελίξεις, όπως επίσης και τα τελευταία νέα όσων αφορά τον τομέα των χρηματοοικονομικών, ελεγκτικών, φορολογικών και νομικών υπηρεσιών.

Στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd τεύχος 20, διαβάστε:

- Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών Αγορών και Αξιών (η «ΕΑΚΑΑ») : Κατευθυντήριες γραμμές που καθορίζουν εναρμονισμένα κριτήρια για τη χρήση όρων σχετιζόμενων με τη βιωσιμότητα και το τρίπτυχο ΠΚΔ στις ονομασίες επενδυτικών ταμείων
- Bloomberg: Το ασθενέστερο ομόλογο της Ινδίας αντιμετωπίζει τις συνέπειες της αίτησης για παράταση αποπληρωμών από τους πιστωτές του
- Reuters: Οι μετοχές παρασύρονται λόγω της αβεβαιότητας σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των μειώσεων των επιτοκίων στις ΗΠΑ
- Financial Times: Οι δικηγόροι αντιμετωπίζουν τα διλήμματα σχετιζόμενα με το τρίπτυχο ΠΚΔ
- MarketWatch: Κέρδη για το Bitcoin ενόψει της ανόδου του δείκτη S&P 500 μετά τις θετικές πληθωριστικές ενδείξεις. Τα τεχνικά σημάδια δείχνουν θετικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προαναφερθένα θέματα, μπορείτε να ανατρέξετε στο newsletter της K. Treppides & Co Ltd με αριθμό τεύχους 20.

Επιλέγοντας να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd διασφαλίζετε ότι:

- Είστε ενημερωμένοι για όλες τις νεότερες οδηγίες από αρμόδιους φορείς στην Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και παγκόσμιους οργανισμούς.
- Λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες ανακοινώσεις που αφορούν ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.
- Διαβάζετε όλα τα σημαντικά νέα που αφορούν στις αγορές, αλλά και αναλύσεις και εκτιμήσεις για τις επιδράσεις και αλλαγές που επίκεινται.
- Είστε συγχρονισμένοι με όλες τις τάσεις που αφορούν τον τομέα των χρηματοοικονομικών, τραπεζιτικών, του blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα τη συνδρομή σας στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση