ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενημερωτικό δελτίο Νοεμβρίου της K. Treppides & Co Ltd: Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών

Δελτίο Τύπου

Κυκλοφόρησε το νέο newsletter της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd, ηγέτης στον τομέα των ελεγκτικών και λογιστικών υπηρεσιών, με γραφεία σε τρεις χώρες. Κάθε νέο ενημερωτικό δελτίο της K.Treppides & Co Ltd αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους εργάζονται ή και δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα των χρηματοπιστωτικών, αλλά και των επιχειρήσεων, καθώς στις σελίδες του βρίσκει κανείς όλες τις σημαντικές και τρέχουσες εξελίξεις, αλλά και τα τελευταία νέα σε ό,τι αφορά τον τομέα των ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd τεύχος 44, διαβάστε:

- Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ («ΕΑΤ») δημοσιεύει την αξιολόγησή της για την εφαρμογή του παράγοντα υποστήριξης δανειοδότησης έργων υποδομής
- Bloomberg: Αύξηση στις τιμές φυσικού αερίου ενόψει της μείωσης της παραγωγής ηλεκτρισμού μέσω πυρηνικής ενέργειας από την γαλλική ηλεκτροδοτική εταιρεία (η «EDF»)
- Reuters: Η Σαουδική Αραβία εξετάζει την εισαγωγή νέου χρηματιστηριακού δείκτη μετά από την αναγκαιότητα επενδυτικής διεύρυνσης
- Financial Times: Οι στρατηγικές χαμηλού ρίσκου της Vanguard στο Ηνωμένο Βασίλειο ανατράπηκαν στο πλαίσιο των κραδασμών στην αγορά το 2022
- MarketWatch: Πώς και γιατί οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ επηρεάζουν την αγορά κρυπτονομισμάτων

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τρία προαναφερθένα θέματα, μπορείτε να ανατρέξετε στο newsletter της K. Treppides & Co Ltd με αριθμό τεύχους 44.

Επιλέγοντας να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd διασφαλίζετε ότι:

- Είστε ενημερωμένοι για όλες τις νεότερες οδηγίες από αρμόδιους φορείς στην Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και παγκόσμιους οργανισμούς.

- Λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες ανακοινώσεις που αφορούν ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.

- Διαβάζετε όλα τα σημαντικά νέα που αφορούν στις αγορές, αλλά και αναλύσεις και εκτιμήσεις για τις επιδράσεις και αλλαγές που επίκεινται.

- Είστε συγχρονισμένοι με όλες τις τάσεις που αφορούν τον τομέα των χρηματοοικονομικών, τραπεζιτικών, του blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα τη συνδρομή σας στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd ΕΔΩ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση