ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενημερωτικό δελτίο Οκτωβρίου της K. Treppides & Co Ltd: Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών

Κυκλοφόρησε το νέο newsletter της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd, ηγέτης στον τομέα των ελεγκτικών και λογιστικών υπηρεσιών, με γραφεία σε τρεις χώρες. Κάθε νέο ενημερωτικό δελτίο της K.Treppides & Co Ltd αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους εργάζονται ή και δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα των χρηματοπιστωτικών, αλλά και των επιχειρήσεων, καθώς στις σελίδες του βρίσκει κανείς όλες τις σημαντικές και τρέχουσες εξελίξεις, αλλά και τα τελευταία νέα σε ό,τι αφορά τον τομέα των ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd τεύχος 41, διαβάστε:

  • Η Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών (Η «ΕΑΤ») αποσαφηνίζει την κατάσταση διαφόρων κατευθυντήριων γραμμών γνωστοποίησης διασφαλίζοντας έτσι τη συνεχή διαφάνεια της πιστωτικής ποιότητας ανοιγμάτων από όλους τους τύπους χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων
  • Bloomberg: Η τιμή του πετρελαίου κατευθύνεται προς νέα εβδομαδιαία υποχώρηση καθώς οι παράγοντες της αγοράς αναλογίζονται τους κινδύνους ύφεσης
  • Reuters- Ανάλυση: Ποσοτική αυστηροποίηση δύναται να αποτελέσει την επόμενη πρόκληση για τις αγορές υπό καθεστώς αναταραχής
  • Financial Times: Οι μετοχές ΗΠΑ ανακάπτουν από τις αρχικές αναιμικές επιδόσεις έπειτα από τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από τις τελευταίες αναφορές σχετικά με την πορεία του πληθωρισμού
  • MarketWatch: Αστάθεια στις μετοχές σχετιζόμενες με κρυπτονομίσματα ενόψει και της αστάθειας των μετοχών Bitcoin

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τρία προαναφερθένα θέματα, μπορείτε να ανατρέξετε στο newsletter της K. Treppides & Co Ltd με αριθμό τεύχους 41.

Επιλέγοντας να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd διασφαλίζετε ότι:

- Είστε ενημερωμένοι για όλες τις νεότερες οδηγίες από αρμόδιους φορείς στην Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και παγκόσμιους οργανισμούς.

- Λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες ανακοινώσεις που αφορούν ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.

- Διαβάζετε όλα τα σημαντικά νέα που αφορούν στις αγορές, αλλά και αναλύσεις και εκτιμήσεις για τις επιδράσεις και αλλαγές που επίκεινται.

- Είστε συγχρονισμένοι με όλες τις τάσεις που αφορούν τον τομέα των χρηματοοικονομικών, τραπεζιτικών, του blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα τη συνδρομή σας στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd ΕΔΩ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση