ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επένδυση 30 εκατ. για το Guru στις Πάνω Πλάτρες

Πρόκειται για οικιστική ανάπτυξη που μπορεί να φιλοξενήσει 321 άτομα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επένδυση 30 εκατ. ευρώ ετοιμάζεται στις Πάνω Πλάτρες από την εταιρεία RUVIKA LTD. Πρόκειται για οικιστική ανάπτυξη που θα αποτελείται από 7 οικιστικούς ορόφους, ένα ισόγειο και ένα μεσοπάτωμα και άλλες ανεξάρτητες οικιστικές μονάδες καθώς και χώρους στάθμευσης.

Επιπρόσθετα στην προτεινόμενη ανάπτυξη θα παρέχεται ποικιλία διευκολύνσεων για ενοίκους και επισκέπτες όπως χώροι ευεξίας, σπα, γυμναστήριο, αποδυτήρια, πισίνα και χώρο εστίασης. Θα υπάρχουν επίσης αριθμός γραφειακών χώρων οι οποίοι θα λειτουργούν υποστηρικτικά για την ανάπτυξη. Η συνολική δυναμικότητα της ανάπτυξης υπολογίζεται στα 321 άτομα.

Σύμφωνα με την περιβαλλοντική μελέτη του έργου, πριν από την επιλογή του τελικού σχεδιασμού είχαν εξεταστεί διάφορες σχεδιαστικές επιλογές, όπως ανανέωση παλαιότερης Πολεοδομικής Άδειας, μονοκατοικίες με ιδιωτικό δρόμο για πρόσβαση, με βάση την Πολεοδομική Άδεια και Άδεια Οικοδομής που προϋπήρχαν για την ανάπτυξη, ενώ επικράτησε το σενάριο με δύο επίπεδα, όπου θα χωροθετούνταν όλες οι κατοικίες σε συνδυασμό με ένα μεγαλύτερο κτήριο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται ότι θα αξιοποιηθεί ως ξενοδοχείο.

Οι κατασκευαστικές εργασίες του Έργου αναμένεται να ξεκινήσουν με την έκδοση όλων των απαραίτητων αδειών και να διαρκέσουν περίπου 24 μήνες.

Το έργο είναι ανοικτό για δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 22 Αυγούστου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση