ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιστρέφει από Δευτέρα στην Ελληνική ο Όλιβερ Γκάτσκε

Αφού τον βρήκε «καθαρό» η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αναλαμβάνει ξανά τα καθήκοντά του – Ενδιαφέρον για το μέλλον του στην τράπεζα

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Στα καθήκοντά του «από Δευτέρα» 12 Δεκεμβρίου επιστέφει ο CEO της, ο Γερμανός Όλιβερ Γκάτσκε.

Έπειτα από την απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου που τον βρήκε «καθαρό» σε σχέση με τις καταγγελίες του πρώην CEO της Δήμητρα Επενδυτική, Νέαρχου Ιωάννου για ενδεχόμενο πιθανότητας χειραγώγησης της μετοχής της τράπεζας, επιστρέφει στα καθήκοντά του.

Η Ελληνική Τράπεζα είχε ανακοινώσει εντός του πρώτου 15ημέρου του Οκτωβρίου πως ο κ. Γκάτσκε θα απομακρυνόταν από τα καθήκοντά του εν όψει ορισμένων ερευνών που θα γίνονταν σε σχέση με κατ’ ισχυρισμό δηλώσεις και ενέργειές του μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή του Γερμανού θα γίνει από την Ελληνική Τράπεζα το πρωί της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου.

Ενδιαφέρον θα έχει στο επόμενο διάστημα αν οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών, Ελληνικής Τράπεζας και κ. Όλιβερ Γκάτσκε έχουν χαλάσει ανεπιστρεπτί, άρα και να ακολουθήσει ένα «βελούδινο διαζύγιο».

Ο κ. Πέτρος Αρσαλίδης, Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου / Γενικός Διευθυντής, Γραφείο Προέδρου & Γραμματεία Διοικητικού Συμβουλίου, εκτέλεσε τα καθήκοντα του CEO στο προηγούμενο διάστημα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση