ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου): Σταθερά δίπλα στην αριστεία

Απονομή Α’ Βραβείου στη νικήτρια του Διαγωνισμού Μαθητικού Δοκιμίου της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου), συνεχίζοντας αποφασιστικά τη διαχρονική στήριξή της στην μαθητική αριστεία, απένειμε το Α' Βραβείο στη νικήτρια του Διαγωνισμού Μαθητικού Δοκιμίου, ο οποίος διοργανώνεται ανελλιπώς από το 1976 από την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Κύπρο σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού αφορούσε στη συμβολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της εποχής μας, με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στο πλαίσιο της τελετής απονομής που έλαβε χώρα στην οικία του Έλληνα Πρέσβη, η επικεφαλής της Διεύθυνσης Εταιρικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (Κύπρος), κα. Μαριλένα Σεβαστίδου, απένειμε το Α΄ Βραβείο στη νικήτρια του Διαγωνισμού, Αθηνά Αναστασίου, μαθήτρια του Λυκείου Λατσιών στη Λευκωσία.

Η επένδυση στην αριστεία, η στήριξη στους νέους της Κύπρου και η επιβράβευση όσων οραματίζονται για τη διαμόρφωση του μέλλοντος αποτελούν για την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας (Κύπρου) στρατηγική απόφαση, αναγνωρίζοντας την ευθύνη της προς την κοινωνία.

Η ανάληψη ανάλογων πρωτοβουλιών για την ενίσχυση νέας γενιάς και την υποστήριξη της παιδείας εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΤΕ (Κύπρου).

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση