ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ετοιμάζουν νέο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα

Στα 3 εκατ. ευρώ εκτιμάται το κόστος της επένδυσης, τον Ιούνιο του 2022 η ολοκλήρωση των εργασιών

Της Μαρίας Ηρακλέους

Νέο ξενοδοχείο τριών αστέρων αναμένεται να προχωρήσει τους επόμενους μήνες στην Αγία Νάπα. Το Ξενοδοχείο θα κατασκευαστεί με 5 ορόφους (επιτρεπόμενοι όροφοι 3 συν 2), θα είναι δυναμικότητας 34 δωματίων (68 κλίνες) και περιλαμβάνει:

- 20 τυπικά δωμάτια 4 δωμάτια για άτομα με ειδικές ανάγκες και 10 Σουίτες
- Χώρο αναμονής/lobby & Σαλόνι
- Εξωτερική πισίνα στην οροφή με pool bar
- Αίθουσα Γυμναστικής και Massage
- Αίθουσα Παιχνιδιών
- Αίθουσα Προγεύματος
- Θεματικό Εστιατόριο
- 3 Καταστήματα
- Κοινόχρηστους χώρους υγιεινής και όλους τους απαιτούμενους βοηθητικούς χώρους μιας
ξενοδοχειακής μονάδας 3 αστέρων.

Το κόστος της επένδυσης εκτιμάται στα 3 εκατ. ευρώ. Η έναρξη των εργασιών εκτιμάται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2021 και να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2022. Το προτεινόμενο έργο βρίσκεται σε απόσταση 450 m από την παραλία Πανταχού και 800m από τις παραλίες Γλυκύ Νερό και Λούκος του Μάντη, ενώ σε απόσταση σχεδόν 2 χλμ από την παραλία Περνέρα.

Στο τεμάχιο στο οποίο πρόκειται να κατασκευαστεί το έργο λειτουργούν σήμερα καταστήματα και κέντρα αναψυχής, ενώ σημειώνεται ότι τα υφιστάμενα κτήρια μετά από αλλαγή χρήσης θα επαναχρησιμοποιηθούν. Το έργο θα καταλαμβάνει έκταση 1030 m2 ενώ η συνολική δόμηση του έργου θα ανέλθει στα 1865 m2. Η περιοχή όπου θα κατασκευαστεί η τουριστική μονάδα είναι παραλιακή. Το σημείο όπου θα ανεγερθεί το ξενοδοχείο καθώς και ο προσανατολισμός του βοηθούν ώστε να μην κόβει τη θέα ούτε και να σκιάζει τα γειτονική του κτίρια.Σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου υπάρχουν τουριστικές μονάδες και διευκολύνσεις, υπηρεσίες, κέντρα αναψυχής, καταστήματα και παραθεριστικές κατοικίες. Το υψόμετρο του οικοπέδου είναι κατά μέσο όρο 17 μέτρα και έχει άμεση πρόσβαση από δημόσια ασφαλτοστρωμένη οδό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση