ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:56
 

Έτοιμη η α' φάση του Mall of Cyprus

Τετρακόσιους χώρους στάθμευσης και 10 χιλιάδες τ.μ για νέα καταστήματα και χώρους εστίασης κατασκεύασε η Cyfield.

Newsroom K

Βάσει του αρχικού χρονοδιαγράμματος παρέδωσε ο Όμιλος Cyfield τα έργα επέκτασης του Τhe Mall of Cyprus. Ο Όμιλος ανέλαβε τις κατασκευαστικές εργασίες του εμπορικού κέντρου και την πλήρη ανακαίνιση και επέκταση του, με στόχο να προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία στους επισκέπτες.

6

νέες επιλογές εστίασης και 15 νέα καταστήματα κατασκευάστηκαν στο Mall of Cyprus

Η Cyfield Development Public Ltd ως εργολάβος εταιρεία έχει κατασκευάσει 10,000 τ.μ. σε συνολικά τρία επίπεδα χώρων στάθμευσης (400 επιπρόσθετους χώρους στάθμευσης) καθώς και 10,000 τ.μ. σε δύο επίπεδα νέων καταστημάτων και χώρων εστίασης. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακατασκεύασε τα θεμέλια του The Mall of Cyprus καθώς και τις υφιστάμενες κολώνες και αντικατέστησε τα σεισμικά εφέδρανα (seismic isolators) με στόχο να δεχτoύν την επέκταση των νέων καταστημάτων και των χώρων στάθμευσης.Ο σκελετός του έργου κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από σύσμικτη κατασκευή (δομικός χάλυβας και οπλισμένο σκυρόδεμα) που έδωσε στο έργο τα τεράστια ανοίγματα των 160 τετρ.μ χωρίς ενδιάμεσες κολώνες. Η οροφή είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, του οποίου η επεξεργασία έγινε με ειδικές μηχανές επί τόπου. Οι εσωτερικοί χώροι είναι διαχωρισμένοι με τοιχοποιίες από πυρίμαχα υλικά και οι ψευδοροφές είναι κατασκευασμένες από ηχομονωτικές γυψοσανίδες και υψηλής ποιότητας ξυλεία. Τα πατώματα είναι από Ιταλικό τεχνογρανίτη QUARELLA και οι εξωτερικές επενδύσεις είναι από πυρίμαχο υλικό τύπου ALPOLIC. Τα αλουμίνια είναι της γερμανικής εταιρείας SCHUCO.

Για την ολοκλήρωση του έργου εργάστηκαν συνολικά 300 εργατοτεχνίτες και 25 μηχανικοί, αρχιτέκτονες και επιμετρητές ποσοτήτων.
Συνολικά, έχουν διεκπεραιωθεί όλες οι εσωτερικές και εξωτερικές κατασκευές, σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές των αρχιτεκτονικών και τεχνικών σχεδίων. Έχουν κατασκευαστεί συνολικά 6 ολοκαίνουργιες επιλογές εστίασης (café και εστιατόρια) και 15 νέα καταστήματα.
Τα έργα επέκτασης του The Mall of Cyprus, έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχει το εμπορικό κέντρο περισσότερες επιλογές για ψώνια και σημαντικά αναβαθμισμένο χώρο εστίασης, με στόχο να τον καταστήσει πόλο έλξης για χαλάρωση και έξοδο για φαγητό, ενώ η χρήση των βεραντών δίνει μια απόλυτα νέα διάσταση στο κτίριο.

Ο Όμιλος Cyfield κατά τη διάρκεια των κατασκευαστικών εργασιών έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα διευκόλυνσης του κοινού τοποθετώντας ειδική σήμανση στους εκάστοτε χώρους που επηρεάστηκαν, ενώ η Ομάδα Ασφαλείας βρισκόταν επί τόπου διασφαλίζοντας την ομαλή διακίνηση του καταναλωτικού κοινού.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Εξαπλάσια απ' ό,τι θεωρείτο προηγουμένως η ηλικία του Νείλου

«Ας μην ξεχνούμε ότι το όνομα του ποταμού Νείλος είναι καθαρά αρχαίο Ελληνικό από το γιο του Κόδρου, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:26

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Ο Νουρής σαν βουλευτής πιέζει για ικανοποιήσεις συμφερόντων και «πολεοδομικές χαλαρώσεις» όπως με το ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  10:43

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Το προφίλ της CITR

Το προφίλ της CITR

Οι πυλώνες της επιχειρηματικής φιλοσοφίας του Ομίλου είναι το πάθος, η καινοτομία, το ομαδικό πνεύμα και η επιχειρηματική ...
Newsroom K
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X