ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έτσι θα είναι το Βερεγγάρια - Φωτογραφίες, Βίντεο

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

Της Μαρίας Ηρακλέους

Το 2026 αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες για το ιστορικό ξενοδοχείο Βερεγγάρια στον Πρόδρομο. Το πρωί παρουσιάστηκε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου το πλάνο για το ριζικό λίφτινγκ του. Η «Κ» βρέθηκε στο σημείο και παρουσιάζει τις προοπτικές φωτογραφίες του ξενοδοχείου.

Μιλώντας στην «Κ» ο project manager του έργου Βάσος Κάουρος ανέφερε ότι ήδη έχει ξεκινήσει η υποστήλωση του κτηρίου, ανοικοδομήθηκαν οι τοίχοι που έχουν καταρρεύσει, έχουν ετοιμαστεί τα αρχιτεκτονικά σχέδια και θα προχωρήσουν με την επιδιόρθωση της οροφής και έχει κατατεθεί αίτηση για πολεοδομική άδεια και αναμένεται εντός του 2023 να ξεκινήσουν οι κατασκευαστικές εργασίες. Στο πλαίσιο των εργασιών θα γίνει και ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου.

Η εταιρεία Thanos Hotels θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στην διαδικασία. Πρόκειται για μια επένδυση από την εταιρεία BBF γύρω στα 35 εκατ. ευρώ.

Το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει 40 δωμάτια- σουίτες ενώ περιμετρικά θα ανεγερθούν επαύλεις για οικιστική χρήση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από δυνητικούς αγοραστές, αν και υπενθυμίζεται ότι το έργο βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση