ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

EY: Ο Χαράλαμπος Προύντζος επικεφαλής νομικών υπηρεσιών CESA

Είναι ο ιδρυτής και Διευθύνων Συνέταιρος της Προύντζος & Προύντζος Δ.Ε.Π.Ε., μίας από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες νομικές εταιρείες στην Κύπρο,

Δελτίο Τύπου

Η EY είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι ο Χαράλαμπος Προύντζος, συνέταιρος και επικεφαλής των νομικών υπηρεσιών της ΕY στην Κύπρο, διορίστηκε επικεφαλής των Νομικών Υπηρεσιών της ΕΥ για την περιφέρεια της Κεντρικής, Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας (CESA), από την 1η Ιουλίου 2019.

Η CESA είναι μία από τις 27 περιφέρειες της EY και αποτελεί μέρος της παγκόσμιας περιοχής της EMEIA. Είναι μία από τις πιο ποικιλόμορφες και πολύπλοκες περιφέρειες, καθώς σ’ αυτήν περιλαμβάνονται 31 χώρες από διαφορετικές ηπείρους, όπως το Ουζμπεκιστάν, η Ρωσία, η Τουρκία, η Τσεχία, η Πολωνία, η Ρουμανία, οι χώρες της Βαλτικής και η Ελλάδα.

Ο Χαράλαμπος Προύντζος είναι ο ιδρυτής και Διευθύνων Συνέταιρος της Προύντζος & Προύντζος Δ.Ε.Π.Ε., μίας από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες νομικές εταιρείες στην Κύπρο, τόσο από άποψη αριθμού δικηγόρων όσο και από άποψη πελατειακής βάσης. Η εταιρεία αναγνωρίζεται διεθνώς και περιλαμβάνεται σε σημαντικούς οδηγούς κατάταξης και αξιολόγησης νομικών οίκων, σε διάφορους τομείς του δικαίου. Μέσω της στρατηγικής κίνησης της Προύντζος & Προύντζος Δ.Ε.Π.Ε. να ενταχθεί στο δίκτυο της ΕΥ, τον Απρίλιο του 2017, η δικηγορική εταιρεία ενίσχυσε την παγκόσμια απήχησή της, και σήμερα αποτελεί μέρος μιας ολοκληρωμένης, αναγνωρισμένου κύρους νομικής υπηρεσίας σε 84 δικαιοδοσίες και με περισσότερους από 3.500 επαγγελματίες της νομικής διεθνώς.

Ο Χαράλαμπος Προύντζος σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο του Bristol, ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στο Inns of Court School of Law στο Λονδίνο και είναι μέλος του Gray’s Inn. Είναι μαχόμενος δικηγόρος, μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, μέλος του Κυπριακού Οργανισμού Επενδυτικών Ταμείων (CIFA), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του RISE (του μεγαλύτερου ερευνητικού έργου της Κύπρου) και Πρόεδρος του Συμβουλίου του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Σχολιάζοντας την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, o Χαράλαμπος είπε: «Ο διορισμός αυτός αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα αλλά και για ολόκληρη την EY στην Κύπρο. Το όραμά μου ως επικεφαλής των τοπικών νομικών υπηρεσιών είναι να προσφέρουμε εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες σε παραδοσιακούς και καινοτόμους τομείς, αλλάζοντας το παραδοσιακό μοντέλο παροχής νομικών υπηρεσιών, ώστε να αξιοποιείται η τεχνολογία και να προσφέρονται ολοκληρωμένες διεπιστημονικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε συνεργασία με άλλους επαγγελματίες της EY. Αυτό το όραμα αντικατοπτρίζει, επίσης, τους περιφερειακούς στόχους μας και είναι κάτι που μπορούμε να επιτύχουμε μέσω του παγκόσμιου νομικού δικτύου μας. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτόν τον νέο ρόλο και προσβλέπω στην εξέλιξη και ανάπτυξη των νομικών υπηρεσιών της EY στην περιφέρεια της CESA ."

Συγχαίροντας τον Χαράλαμπο Προύντζο για το νέο του ρόλο, ο Σταύρος Παντζαρής, Διευθύνων Συνεταίρος της EY Κύπρου, δήλωσε: «Ο διορισμός του Χαράλαμπου Προύντζου ως επικεφαλής των νομικών υπηρεσιών της ΕΥ στην περιφέρεια της CESA δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερα εργατικό και αξιόλογο επαγγελματία που κατόρθωσε να καθιερώσει ένα ισχυρό νομικό γραφείο στην Κύπρο, το οποίο επεκτάθηκε δυναμικά από την ένταξή του στην ΕΥ, το 2017. Δεν έχω καμία αμφιβολία, ότι θα συνεχίσει να διαδραματίζει εξέχοντα ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη των τοπικών δραστηριοτήτων μας, καθώς και στην ενίσχυση της περιφερειακής μας υπηρεσίας. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την επιτυχία του και προσβλέπουμε στην θετική του συμβολή και ηγεσία.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
CESA  |  EY  |  Προύντζος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα εποχή για το Life Tsai

Νέα εποχή για το Life Tsai

Επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές και διανέμεται στην Κύπρο, από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης: World Recipes, Super ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ