ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Fiber: Ποιο θα είναι το κόστος της οπτικής ίνας;

Τα δίκτυα οπτικών ινών είναι το μέλλον της σύνδεσης στο διαδίκτυο

Δελτίο Τύπου

Τα δίκτυα οπτικών ινών είναι το μέλλον της σύνδεσης στο διαδίκτυο, καθώς μας προσφέρουν πρόσβαση με ταχύτητες φωτός. Οι οπτικές ίνες είναι ευέλικτα καλώδια που μεταδίδουν τα δεδομένα μέσω του φωτός, περνώντας από την μια ίνα στην άλλη μέσω ειδικού δικτύου. Αυτά τα δίκτυα θα δίνουν στους καταναλωτές σύνδεση στο διαδίκτυο σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες που φτάνουν μέχρι και 1Gbps.

Μέχρι πρόσφατα, η νέα αυτή τεχνολογία θεωρείτο απρόσιτη για τον απλό καταναλωτή λόγω του υψηλού κόστους. Κάτι το οποίο τώρα αλλάζει αφού το κόστος μειώνεται σημαντικά σε σημείο που πλέον κάνει την τεχνολογία οπτικών ινών προσιτή για κάθε σπίτι.

Στην σημερινή ψηφιακή εποχή αλλάζουν τα πάντα, όπως ο τρόπος που μαθαίνουμε, εργαζόμαστε, επικοινωνούμε, ζούμε και αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο και τον εαυτό μας μέσα σε αυτόν.  

Τα δίκτυα οπτικών ινών προσφέρουν στην κοινωνία τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τις τεχνολογίες του μέλλοντος σε ταχύτητες φωτός, αναβαθμίζοντας το βιοτικό επίπεδο των πολιτών και βελτιώνοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Οι σύγχρονες μέθοδοι επικοινωνίας (tablet, smartphone, laptop, επιτραπέζιοι υπολογιστές) και τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε καθημερινά απαιτούν την μεταφορά μεγάλου όγκου δεδομένων γρήγορα. Τα δίκτυα νέας γενιάς έφτασαν στο σημείο να υπερκαλύπτουν την ανάγκη αυτή.

Τα δίκτυα οπτικών ινών είναι επίσης, πολύ αξιόπιστα και δεν επηρεάζονται από εξωτερικούς παράγοντες, όπως παρεμβολές από άλλες πηγές/γραμμές ηλεκτρικής ενέργειας, καιρικές συνθήκες ή την απόσταση από το δίκτυο του παροχέα.

Η Epic αφουγκραζόμενη την ανάγκη των καταναλωτών για γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο, ετοιμάζεται να προσφέρει σύνδεση που θα αγγίζει το 1Gbps σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές για τους καταναλωτές, καθώς τα δίκτυα οπτικών ινών αποτελούν ένα καινοτόμο βήμα στο μέλλον της σύνδεσης μας με το διαδίκτυο.

Αντιλαμβανόμενη τη σημασία του να προσφέρει πιο γρήγορη σύνδεση και δίκτυα νέας γενιάς, η Epic εργάζεται πυρετωδώς για να προσφέρει το δικό της ιδιόκτητο και αξιόπιστο, δίκτυο οπτικών ινών. Υπόσχεται μια νέα εμπειρία internet με απίστευτα γρήγορες και εγγυημένες ταχύτητες στο διαδίκτυο, μέσω της σταθερότητας και της ποιότητας που προσφέρει το δίκτυο οπτικών ινών με απευθείας σύνδεση στο σπίτι.

Αξιοποιώντας όλα τα όπλα της ψηφιακής εποχής η εταιρεία φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσει και το 2021.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση