ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:02
 

Φώτος Φωτιάδης Διανομείς: 20 χρόνια συνεργασίας με την Diageo

Η Diageo κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά αλκοολούχων ποτών με κορυφαίες μάρκες όπως Johnnie Walker, J&B, Smirnoff και Bailey’s

Δελτίο Τύπου

Στo πλαίσιo του ετήσιου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου της Diageo Europe, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Βουκουρέστι, η Φώτος Φωτιάδης Διανομείς και η Diageo, η μεγαλύτερη εταιρεία αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, γιόρτασαν τη συμπλήρωση 20 χρόνων επιτυχημένης συνεργασίας, ανοίγοντας τον ορίζοντα της κοινής τους πορείας προς το μέλλον και θέτοντας ταυτόχρονα νέους υψηλούς στόχους. 

Η όλη εκδήλωση, φιλοξενήθηκε στη Ρουμανία, καθώς η θυγατρική της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, PPD Romania, είχε κατακτήσει πέρυσι για 3η φορά το κορυφαίο βραβείο “Partner of the Year”.

Σε σχετικές δηλώσεις του, ο κ. Michael Holm, General Manager Diageo Europe Partner Markets, τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τα 20 χρόνια συνεργασίας μας με τη Φώτος Φωτιάδης Διανομείς. Όπως συμβαίνει σε κάθε μεγάλη και παραγωγική συνεργασία, μαζί έχουμε αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις. Χαράξαμε μια διαδρομή εξαιρετικών επιδόσεων, επεκτείνοντας με ιδιαίτερη επιτυχία την κοινή μας δραστηριότητα σε νέες γεωγραφικές περιοχές. Τώρα επικεντρωνόμαστε στον τρόπο με τον οποίο θα συνεχίσουμε να οδηγούμε τις εξελίξεις στην αγορά, σε μια αποστολή αμοιβαίου οφέλους».

Ο κ. Αλέξης Φωτιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, ευχαρίστησε την Diageo για την πολυετή εμπιστοσύνη, την άριστη συνεργασία και τόνισε ότι: «Η Diageo αποτελεί την πρώτη μεγάλη διεθνή εταιρεία που εμπιστεύθηκε την Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, μετά την ίδρυσή της το 1998, δίνοντας μια καθοριστική ψήφο εμπιστοσύνης στις ικανότητές της. Oι κορυφαίες μάρκες της Diageo συνέβαλαν στην περαιτέρω εδραίωση μας στην αγορά, ενώ καταλυτική ήταν η παρότρυνσή της στην υλοποίηση της στρατηγικής επέκτασής μας σε τρεις χώρες στο εξωτερικό. Η στενή συνεργασία με έναν κολοσσό του κλάδου, μας έχει εφοδιάσει με πολύτιμες εμπειρίες, τεχνογνωσία και εξειδίκευση. Το πιο σημαντικό όμως μάθημα για όλους μας είναι ότι μαζί μπορούμε διαρκώς να βελτιωνόμαστε και να προχωράμε μπροστά, με δίψα για ανάπτυξη και προσήλωση στην αριστεία, μέσα από επαγγελματισμό και κουλτούρα υψηλής απόδοσης».
Η Diageo κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά αλκοολούχων ποτών με κορυφαίες μάρκες όπως Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Bailey’s, Tanqueray, Gordon’s, Captain Morgan, Guinness και πολλές άλλες, και αναπτύσσεται πάνω στις αρχές και αξίες που θέτουν οι κολοσσοί της βιομηχανίας.

Η Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, βρίσκεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους συνεργάτες της Diageo στην Ευρώπη και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της σε 4 συνολικά χώρες. Την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Κροατία και τη Σλοβενία.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

20ος αιώνας: Ένας αιώνας γεμάτος Ελλάδα/ 1960-1970 τόμος Α

«Τα συγχαρητήρια μου για την έκδοσή σας»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:21

#PoliticsBlog Το κατασκοπευτικό βαν, η συγκάλυψη, η απολογία και και ο νέος εμφύλιος

«Πορδίκη να εγγραψεις στην βουλή τους ψεκασμούς... »
Αρμαγεδών  |  18:51

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
mr scott  |  13:33

Καταζητείται 25χρονος για επίθεση και οπλοφορία

«Δεν κάνει να γνωρίζουμε αν οπλοφορεί; αν είναι επικίνδυνος;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:14

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X