ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Φύτεψαν δέντρα και χαμόγελα ζωής στην Πλατανιστάσα!

ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ και SPPMEDIA μαζί στο πρόγραμμα «ΑΝΑΔΑ-ΣΩΖΩ»

Δελτίο Τύπου

«Όπου πλάτανος, εκεί και νερό» υποδεικνύει μια παροιμία μας! Κι όπου Πλατανιστάσα, εκεί και η σκαπάνη των ανθρώπων της ΟΠΑΠ Κύπρου και του Ομίλου SPPMEDIA, όπως υποδεικνύει η ευθύνη να προστατεύσουμε τα δάση μας και να τα αναζωογονήσουμε!

Ακολουθώντας λοιπόν, με χαρά και ενθουσιασμό, την εύφορη διαδρομή που οι δυο εταιρίες άρχισαν το 2010 με το κοινό πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «ΑΝΑΔΑ-ΣΩΖΩ», έφτασαν νωρίς-νωρίς την Τετάρτη, 6 Απριλίου, στην όμορφη κοινότητα της Πλατανιστάσας και δεντροφύτευσαν την περιοχή την οποία υπέδειξαν οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, πάντοτε υπό την επίβλεψη του Τμήματος Δασών.

Το χαμόγελο και τη διάθεση των στελεχών και συνεργατών των δύο εταιριών, στη διάρκεια της δεντροφύτευσης, δρόσισε η φιλόξενη αγκαλιά της Πλατανιστάσας, όπως ορίζει άλλωστε η διαχρονική παράδοση της Πιτσιλιάς!

Ήταν η 13η δεντροφύτευση που η ΟΠΑΠ Κύπρου και η SPPMEDIA πραγματοποίησαν με επιτυχία, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΑΝΑΔΑ-ΣΩΖΩ». Προηγήθηκαν οι δεντροφυτεύσεις στον Άρωνα, τα Λατσιά, τους Καπέδες, τις περιαστικές περιοχές της Έγκωμης και Ανθούπολης, στο Γέρι, στη Σολέα (για δύο συνεχόμενες χρονιές) στην Αγία Βαρβάρα και την Άλωνα.

Πέρα από την ουσιαστική συνδρομή στους ευρύτερους σχεδιασμούς της πολιτείας για αναζωογόνηση των δασικών περιοχών μας, το πρόγραμμα ««ΑΝΑΔΑ-ΣΩΖΩ» προσθέτει στην ευαισθητοποίηση των εργαζομένων των δύο εταιριών σε περιβαλλοντικά θέματα και εκφράζει την προτεραιότητα που η ΟΠΑΠ Κύπρου και η SPPMEDIA δίνουν στο περιβάλλον μας. Γιατί το κάθε δέντρο που φυτεύουμε είναι και μια ελπίδα για τη γη μας! Και μια ακόμη καθαρή ανάσα για τους ανθρώπους της γης μας!

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση