ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Global College - Επένδυση στο μέλλον

Η τριτοβάθμια εκπαίδευση θα πρέπει να είναι ευέλικτη ώστε να συνδέει τους νέους με την παγκόσμια κοινότητα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η κοινωνική σύνθεση και τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν όπως επίσης και οι ανάγκες των ανθρώπων, οι οποίες αξιολογούνται και προσαρμόζονται σε νέα δεδομένα. Ο κύριος κορμός της κοινωνίας, ο ενεργός και παραγωγικός, οι νέοι, καλούνται στην ηλικία των 18 ετών να αποφασίσουν για το μέλλον τους. Το εκπαιδευτικό σύστημα λοιπόν, οφείλει να είναι όχι μόνο βοηθός αλλά και χορηγός στην προσπάθειά τους για γνώση και επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η τριτοβάθμια εκπαίδευση θα πρέπει να είναι ευέλικτη ώστε να συνδέει τους νέους με την παγκόσμια κοινότητα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών. Η στείρα μεμονωμένη γνώση επιβάλλεται να δώσει τη θέση της σε διεπιστημονικά προγράμματα σπουδών, έτσι ώστε οι απόφοιτοι να είναι ανταγωνιστικοί και να μπορούν να διασφαλίσουν την επαγγελματική τους αποκατάσταση. Η τριτοβάθμια εκπαίδευση, αισιοδοξεί μέσα από τα νέα δεδομένα να μην αποτελεί τυπικό προσόν αλλά ένα δυνατό όπλο των νέων για την κατάκτηση υψηλών στόχων για το μέλλον τους.

Το Global College έχοντας συνάψει συμφωνία δικαιόχρησης (franchise) με το Πανεπιστήμιο Roehampton της Αγγλίας, προσφέρει στους φοιτητές τη δυνατότητα να αποκτήσουν βρετανικό μεταπτυχιακό στην Κύπρο. Οι φοιτητές λαμβάνουν την ίδια ακριβώς εκπαίδευση με αυτή που θα λάμβαναν εάν παρακολουθούσαν τα μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου. Είναι εγγεγραμμένοι ως εσωτερικοί φοιτητές του University of Roehampton και μπορούν να παραλάβουν το δίπλωμά τους στην τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου στο Λονδίνο. Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο του Roehampton είναι υπεύθυνο για την παροχή του υλικού και για τον έλεγχο της ποιότητας διδασκαλίας. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι, όλοι οι κλάδοι είναι αξιολογημένοι και πιστοποιημένοι από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης και τυγχάνουν Κρατικής Χορηγίας.

Από τον Ιανουάριο του 2016, στο Global College προσφέρονται και μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις του ACCA με μεγάλη επιτυχία, ως αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα επαγγελματικών σπουδών του Κολεγίου μας, GTC Professional Studies. Το Global College πιστεύει και επενδύει σε μεγάλο βαθμό σε συνεργασίες που θεωρούνται ως ένα σημαντικό μέσο για την άμεση σύνδεσή του με την αγορά. Το Κολέγιό μας, συνεργάζεται με μεγάλους οργανισμούς και εταιρείες, ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε σημαντικές ευκαιρίες απασχόλησης στους φοιτητές μας, μιας και ο απώτερος σκοπός μας είναι η πετυχημένη επαγγελματική αποκατάσταση και ανέλιξη των φοιτητών.

Μέσα στο πλαίσιο του στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδιασμού, το Global College προτίθεται να προχωρήσει στη διεύρυνση των συνεργασιών του, έτσι ώστε να πρωτοπορήσει στην ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών και να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα, παρέχοντας έτσι περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές σε νέους φοιτητές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση