ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

GoDeals: Σειρά αγροτεμαχίων στη Λεμεσό από την Gordian

Δελτίο Τύπου

Σε συνέχεια της στήριξής της για την ανάπτυξη της υπαίθρου ευρύτερα, η Gordian διευρύνει το χαρτοφυλάκιο GoDeals της, με μια σειρά αγροτεμαχίων σε μειωμένες τιμές. Οι εν λόγω προσφορές ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα μέχρι τις 26 Αυγούστου 2022.

Η σειρά αγροτεμαχίων βρίσκεται σε αγροτικές περιοχές της Λεμεσού και αποτελούν ιδανικές επιλογές τόσο για ιδιωτική χρήση όσο και για επένδυση.

Πιο κάτω, ενδεικτικά ακίνητα σε προνομιακά σημεία στην επαρχία Λεμεσού:

Τεμάχιο στη Δωρά, Λεμεσός

Το ακίνητο αφορά ένα τεμάχιο στη Δωρά. Βρίσκεται 1 χλμ. από το κέντρο του χωριού και το δρόμο Ανώγυρα-Δωρά. Διαθέτει συνολικό εμβαδόν 3,345 τ.μ.. Το ακίνητο πωλείται στη μειωμένη τιμή των €4.050. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Τεμάχιο στη Σιλίκου, Λεμεσός

Το ακίνητο αφορά τεμάχιο στη Σιλίκου. Βρίσκεται 850 μ. από το κέντρο της Σιλίκου και 250 μ. από τον δρόμο Αγίου Γεωργίου-Σιλίκου. Διαθέτει συνολικό εμβαδόν 4,014 τ.μ. και βρίσκεται μόλις 12 μ. από τον πλησιέστερο εγγεγραμμένο δρόμο. Η μειωμένη τιμή του ακινήτου ανέρχεται στα €16.200. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τεμάχιο στη Δωρά, Λεμεσός

Το ακίνητο αφορά τεμάχιο στη Δωρά. Βρίσκεται 1 χλμ. από το δρόμο Κιδάσι-Άγιος Γεώργιος και 2,7 χλμ. από το κέντρο του χωριού. Διαθέτει συνολικό εμβαδόν 18,395 τ.μ. και πωλείται στη μειωμένη τιμή των €19.800. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τεμάχιο στην Ασγάτα, Λεμεσός

Το ακίνητο αφορά τεμάχιο στο χωριό Ασγάτα. Βρίσκεται 2 χλμ. από το κέντρο του χωριού και 3 χλμ. από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού. Το τεμάχιο διαθέτει εμβαδόν 12,374 τ.μ. και πωλείται στη μειωμένη τιμή των €22.500. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τεμάχιο στο Άρσος, Λεμεσός

Το ακίνητο αφορά τεμάχιο στο Άρσος. Βρίσκεται 600 μ. από το κέντρο της κοινότητας και 75 μ. από τον δρόμο που ενώνει τον Άρσο με τον Άγιο Νικόλαο. Διαθέτει πρόσοψη 170 μ. και εμβαδόν γης 14.366 τ.μ.. Το ακίνητο πωλείται στη μειωμένη τιμή των €16.200. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Επτά τεμάχια στην Αψιού, Λεμεσός

Τα ακίνητα αφορούν επτά συνεχόμενα τεμάχια στην Αψιού. Βρίσκονται 500 μ. από το κέντρο της κοινότητας και τον κεντρικό δρόμο που συνδέει την κοινότητα με τις γύρω περιοχές. Τα τεμάχια βρίσκονται 500 μ. από τον πλησιέστερο δρόμο. Διαθέτουν συνολικό εμβαδόν 50,728 τ.μ.. Δύο από τα τεμάχια είναι γειτονικά σε κυβερνητική γη. Το σύνολο των ακινήτων πωλούνται στη μειωμένη τιμή των €72.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoDeals χαρτοφυλακίου, στην επίσημη σελίδα της Gordian στο GoDeals (gogordian.com).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση