ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H Exness ανοίγει τις πόρτες της σε φοιτητές πανεπιστημίων της Κύπρου

Δελτίο Τύπου

Η εταιρεία χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών Exness, ανακοινώνει το Open Doors Day, μια μέρα όπου προσκαλεί φοιτητές από όλα τα πανεπιστήμια της Κύπρου και όλους τους κλάδους να επισκεφθούν τα γραφεία της στη Λεμεσό. Το Open Doors Day θα πραγματοποιηθεί στις 8 Απριλίου από τις 9.30 μέχρι τις 17.00 και θα δώσει στους φοιτητές που θα δηλώσουν συμμετοχή, την ευκαιρία να μάθουν πώς είναι να εργάζεσαι για μια εταιρεία τεχνολογίας παγκόσμιας εμβέλειας και φήμης.

Οι φοιτητές που θα επισκεφθούν τα γραφεία της Exness στο Open Doors Day θα μάθουν περισσότερα για την τεχνολογία και τον τρόπο που η Exness την αξιοποιεί για να αναπτύξει προηγμένα και ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες για να χρησιμοποιηθούν από τους εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες τους ανά το παγκόσμιο. Στην Open Doors Day οι φοιτητές θα έχουν επίσης και την ευκαιρία να εξερευνήσουν κάθε πτυχή του επιχειρηματικού μοντέλου της Exness, να γνωρίσουν διοικητικά στελέχη της fintech εταιρείας, να κάνουν ερωτήσεις, ακόμα και να συζητήσουν μαζί τους μελλοντικές ευκαιρίες εργοδότησης. Μέχρι το τέλος της ημέρας, οι φοιτητές θα έχουν αποκτήσει μια σφαιρική εικόνα για την ανάπτυξη προϊόντων στην εποχή της τεχνολογίας, πώς μια εταιρεία 1300+ υπαλλήλων καταφέρνει να παραμένει ευέλικτη και καινοτόμος καθώς και τη σημασία της εξεύρεσης και διατήρησης ταλέντου τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτή την ενδιαφέρουσα μέρα μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους εδώ.

Η Exness είναι ένας παγκόσμιος broker που χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνολογίας και ηθικής με σκοπό να δημιουργήσει ένα ιδανικό trading περιβάλλον για επενδυτές αλλά και να ανεβάζει τον πήχη του τομέα. Το ήθος και το όραμα της Exness στοχεύουν στην παροχή μιας trading εμπειρίας όπως θα έπρεπε να είναι και απαλλαγμένη από οποιαδήποτε τριβή. Η δέσμευση και τη ταυτότητα της Exness μέσα από τις δύο πτυχές της, την τεχνολογία και την ηθική, καθώς και η πιστή βάση πελατών της, η οποία απαριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες traders, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της παγκόσμιας επωνυμίας. Σήμερα, η Exness καταγράφει πάνω από 1 τρισεκατομμύριο δολάρια σε όγκο συναλλαγών κάθε μήνα, ενώ παράλληλα εστιάζει σε μια επεκτατική στρατηγική για νέες περιοχές του κόσμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση