ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H EY Κύπρου Χρυσός Χορηγός στο 6th Annual Capital Link Cyprus Shipping Forum

Δελτίο Τύπου

Η EY Κύπρου ήταν, και πάλι, χρυσός χορηγός του 6th Annual Capital Link Cyprus Shipping Forum που πραγματοποιήθηκε στο Columbia Plaza, στη Λεμεσό, την Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023.

Η εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε από την Capital Link, υπό την αιγίδα της Υφυπουργού Ναυτιλίας και του Maritime Cyprus, επικεντρώθηκε στις τελευταίες γεωπολιτικές, ρυθμιστικές, και χρηματοοικονομικές τάσεις και εξελίξεις, ενώ ανέδειξε επίσης το ρόλο και τη σημασία της Κύπρου ως κόμβου της ναυτιλίας και των logistics.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε κορυφαίους διεθνείς ομιλητές και συνέδρους, μεταξύ των οποίων  πλοιοκτήτες, διαχειριστές πλοίων και στελέχη, θεσμικοί επενδυτές, εμπειρογνώμονες του κλάδου, εκπρόσωποι εμπορικών και επενδυτικών τραπεζών, σύμβουλοι κινδύνου, εταιρείες ιδιωτικών και επιχειρηματικών κεφαλαίων, ρυθμιστικές αρχές, ασφαλιστές, μεσίτες πλοίων και εμπόρους, καθώς και σημαντικούς τοπικούς ηγέτες του κλάδου.

Ο κ. Σταύρος Παντζαρής, Πρόεδρος - EY Κύπρου, συντόνισε συζήτηση με θέμα την Προοπτική των Εφοπλιστών – Πλοήγηση εν μέσω του μετασχηματισμού του κλάδου σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο. Στη συζήτηση συμμετείχαν η κα Νικόλ Μυλωνά, CEO – Transmed Shipping Co., ο κ. John Michael Radziwill – CEO, C Transport Maritime (CMT) / GoodBulk, ο κ. Ανδρέας Χατζηγιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος – Cyprus Sea Lines / Hellenic Tankers, Πρόεδρος – Ένωση Εφοπλιστών Κύπρου, ο κ. Lars Barstad, Διευθύνων Σύμβουλος – Frontline και ο κ. Πόλυς Χατζιωάννου, Διευθύνων Σύμβουλος – Safe Bulkers.

Σχολιάζοντας την εκδήλωση, ο κ. Σταύρος Παντζαρής δήλωσε: «Η κυπριακή ναυτιλιακή βιομηχανία έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της, δεδομένης της στρατηγικής της θέσης, του ειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού και των σύγχρονων υποδομών. Η αποδεδειγμένη πλέον προσαρμοστικότητά της θα της επιτρέψει να αντιμετωπίσει τις επερχόμενες προκλήσεις όπως η περιβαλλοντική βιωσιμότητα, η κανονιστική συμμόρφωση, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η αυξανόμενη ανάγκη για αποτελεσματική διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και η γεωπολιτική αβεβαιότητα. Υιοθετώντας την καινοτομία και τη συνεργασία, ο κλάδος μπορεί να παραμείνει ανταγωνιστικός, να αναπτύξει πλήρως τις δυνατότητές του και να συνεχίσει να ευημερεί σε μια ταχέως εξελισσόμενη παγκόσμια αγορά».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η BBF παραμένει ακλόνητη στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινότητες που εμπνέουν και συγκινούν με τις δράσεις τους ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ